Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen szerencsétlen vagyok, hogy mindig rossz embereket fogok ki és mindig megsérülök közben?
Anyukám szerint hülyemágnes vagyok. Pedig mindig igyekszem kedves és melegszívű lenni a férfiakkal, de végül mindig bántást kapok vagyok bunkó szöveget vagy valami totál elmebeteg viselkedést. Hát mi kell a férfiaknak?
Ha rákérdezek, hogy van barátnő, az a baj, mert féltékeny vagyok. Ha nem kérdezek rá, akkor érdektelen. Ha sokat írok, az a baj. Ha keveset, az is. És egyébként mindig azt látom, hogy bármit csinálok, az sosem jó. Mindig mindenbe belekötnek és elkezdik a kifogást keresni. Adjam fel ezt a projektet?
Hány éves vagy? Én is mindig így járok. Az utóbbi 1 évben 4 pasival volt alakulóban kapcsolatom, egyik sem tartott pár hónapnál tovább. Nem tudom, mit rontok el, de én már kezdem feladni. Lehet az a baj, hogy én is sokat teszek a kapcsolatba, mint te, jószívű vagyok, figyelmes kedves, és utálok játszmázni, ha velem játszmáznak, azokat amúgy kukázom is.
Én tervezek pszichológushoz menni, meg médiumhoz is, hátha valami rontás van rajtam xD Mert nem hiszem el, hogy valakinek mindig többéves kapcsolatai vannak, nekem meg pár hónap is alig jön össze már évek óta.
26N
12
Az nem baj, ha beszédes vagy. De amikor már annyira beszédes valaki, hogy levegőt sem vesz 5 mondat között az már baj. Egy férfinek ne beszélj megállás nélkül mert a felét se fogja meghallani. Volt már ilyen barátnőm, kegyetlen sokat tudott fölöslegesen megállás nélkül beszélni. Néha visszakérdeztem és még ő maga se tudta megmondani, hogy mit is mondott pontosan mert annyira f*sta a semmi értelmű szöveget magából.
Néha a csend többet érhet mint a sok beszéd. :D
Én nem ilyen vagyok, én igyekszem fenntartani az 50-50 arányt a beszélgetés során, csak annyi, hogy aktívan kérdezgetek is, nem csak azt várom, hogy mindig a pasi találjon ki kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!