Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen van egy csomó párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen van egy csomó párom de egy se ir vissza másnál is igy megy vagy csak én vagyok a szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Tinder,randi
2022. márc. 16. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt sok matchem, de a fele vissza írt (azt gondolom ez jó arány).

Próbálj "Szia, mizu?" helyett egyedi üzenettel nyitni. Olvasd el az adatlapját, nézd meg a képeit és keressél ezekben valami kapaszkodó pontot, amire az első üzenetedben rákérdezel. Pl.: Szia, örülök, hogy visszajelöltél. Láttam az adatlapodban, hogy tavaly Portóban jártál. Nagyon szeretem azt a várost, én többször utaztam oda. Neked mi tetszett benne a legjobban?

2022. márc. 16. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

Ha férfi vagy, akkor ne csodálkozz. A netes társkeresőkön egy átlagos férfinak tipikusan 10 nőnek kell írnia ahhoz, hogy egyvalaki válaszoljon közülük. S akik válaszolnak, azoknak is legalább a 80%-a egyszer csak minden ok és indoklás nélkül eltűnik pár levélváltás után, mint a kámfor, vagy pedig egy hajánál fogva előrángatott indokkal elköszön. Úgyhogy 100 különböző nőnek írt kezdeményező levélből lesz úgy egy vagy két első randi. Saját, évekig tartó társkeresőzésemnek ez az egyértelmű tapasztalata.

Mindennek az az oka, hogy az átlagos vagy szép nők a társkeresőkön általában sok kezdeményező levelet kapnak minden héten, s mivel nem időmilliomosok, kiszelektálják a legvonzóbb férfiakat, s velük leveleznek, a többit pedig ejtik. Hiába váltottál már valakivel mondjuk 3-4 reménytelinek tűnő üzenetet, ha az illető nőre egyszer csak ráír az álmai férfija, onnantól nem lesz több dobásod nála.

2022. márc. 16. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#1 Ez nagyon cringe üzenet. Tényleg reagálni kell és nem sziamizuval kezdeni, ez tény, de szerintem ez nagyon száraz.
2022. márc. 16. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad, hogy nő vagy-e vagy faszi. Nők Tinderen nagyon előnyös helyzetben vannak, sokkal könnyebb nekik. Sokan csak önigazolás miatt használják, meg "hátha" alapon, ami kb. annyit jelent, hogy ha jön egy 10/10-es, akkor az jó lesz. Faszik ezzel szemben meg kaparnak, de csak a legjobbaknak van esélye ott labdába rúgni (a ritka kivételektől tekintsük most el). Ráadásul fasziknak még azzal is szembe kell nézni, hogy sok a prosti, már itt Magyarországon is megjelentek az ázsiai "támogatós nők", azaz próbálnak pénzt kicsalni a hülyéktől. És ugye ahogy mondtam ott vannak az önigazolós nők, akik csak magukat próbálják beárazni. Fasziknak elég nehéz, tényleg csak a legjobbaknak van esélye. Ezzel szemben nők nagyon jól elvannak.

És akkor még nem beszéltünk azokról a dolgokról, amiket maga a platform tesz. Kevés publikus információ kering neten, az is főleg a cégtől kilépett fejlesztőktől származik, de pl. a belső pontrendszer, ami alapján a platform osztályoz (pl. hogy ki hány/milyen képet töltött fel stb.) nőknek sokkal ritkábban oszt "büntetőpontokat". Példával élve ha egy faszi unmatch-el egy nőt, akkor arra kap "büntetőpontot", nő fordított esetben nem. Az ilyeneknek meg könnyen ún. "shadow ban" lehet a vége, amikor faszi profilját a platform már nem sorolja be a nők deckjébe, azaz sose fogják azt látni -> match sem lesz soha többé.

2022. márc. 16. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok, még hozzáteszem, hogy ott vannak a kamuprofilok is. Tinder esetén arról nincs információ, hogy maga a platform is használna "céges" szinten kamuprofilokat (hogy a fizetős faszikat bevonzza), de eddig már pár online társkeresőről kiderült, hogy a női profilok jelentős része cég által létrehozott kamu profil volt (l. Ashley Madison breach) így én személy szerint nem lepődnék meg ezen se.

"Annalee Newitz, editor-in-chief of Gizmodo, analyzed the leaked data. She initially found that only roughly 12,000 of the 5.5 million registered female accounts were used on a regular basis, equal to 3 in every 1000, or less than 1%. The remaining were used only one time, the day they were registered. She also found that a very high number of the women's accounts were created from the same IP address, suggesting there were many fake accounts"

Forrás: [link]

2022. márc. 16. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért lett lepontozva a 2-es, igaza van. Annyival egészíteném ki, hogy miközben a nők jobbnál jobb falatok közül válogathatnak, érdekes módon mégsem törlik magukat, vagy később visszatérnek, nem maradnak együtt a nagyon nagyon nagyon jól kiválasztott párjukkal. :D Miért vajon? Talán mégsem olyan jó a választási képességük? Van egyáltalán céljuk?

Kedvencem az a nő volt, akivel 2 éve match-eltem, azóta sokszor töröltem magam, de mindig visszajöttem, és most újra matcheltünk. Talán neki is új profilja lehetett, vagy csak minden képét lecserélte, mindenesetre írtam neki, hogy ha már 2 év után megint tetszettem neki, igazán adhatna egy esélyt. Jó, ez nagyon olyan belemondós volt, meg nekem aztán pláne más képeim lettek, lehet nem is emlékezett rám, de azért legalább ezúttal sem válaszolt. Később beszóltam neki, akkor legalább szétkapcsolt. És ennek örültem! Mert nagyon sok nő csak tárolja az üzenetet, nem válaszol, ha nem érdeklem, szét is kapcsolhatna. Egyetlen egyszer volt egy tényleg nagyon szép nő, akivel matcheltem, ráírás után azonnal szétkapcsolt. És nem fájt! Mert ezt elfogadtam őszinte reakciónak. Azt nem, hogy parkoltatsz embereket csak úgy a semmire.

2022. márc. 17. 00:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azért pontozták le, mert egy átlagos férfinak nem 10, hanem inkább 2-300 nőnek kell online írnia, hogy 1 érdemi válaszra méltassa. Online társkeresés az a szépek privilégiuma. Ha felmész német vagy angol nyelvű fórumokra (vagy olyanokra amiket te beszélsz) ott is ugyanezt fogod látni, ebben általános a konszenzus. Élőben valamivel jobb a helyzet azt mondják, de nem sokkal.

Online én is matcheltem már véletlen ronda nővel (véletlen jobbra húztam és később ő is...). Egyből unmatch volt részemről. Az a jó csaj véletlen matchelt veled. Megesik. Nem kell valóban megsértődni ezen.

2022. márc. 17. 00:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!