Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én lehet ilyen szerencsét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én lehet ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy csajjal akivel már 3 hónapja írogattam.egy csomót dumáltunk videóhívásba. Nagyon oda voltam érte. Egy 10/9 és csaj volt. És ugye megbeszéltük hogy végre találkozunk. 100 kilóméterre lakik tőlem. Szóval feljött peste. Ugye tegnap volt ez a tali. Mikor találkoztunk. Ugye egyből megölelt ük egymást. És akkor megcsapott egy erős hónajszag, mindegy. Utánna elmentünk ebédelni egy étterembe.beszélgettünk tök jó elvoltunk. Nagyon szimpi és szép lány volt. De nagyon éreztem a hónaj szagot. Szinte az étvágyam is elment. De ezt nem mondtam neki. Nem akartam megbántani. Aztán felhött hozzám.szexre került volna a sor. Le húztam a bugyiját. És megcsapott az az erős halszag. Ezt már észre vette hogy nem tetszett nekem. Gyakorlatilag majdnem oda hánytam. És akkor ő benyogi hogy 2 hetente fürdig egyszer. Mondtam neki hogy mennyen el fürödni. Erre ő besértődött és elment. Amikor videóhívásba beszéltünk. Nem tudtam hogy büdös. Nyilván a szag nem jön át a telefonon.
2022. szept. 14. 04:40
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*lehetek*
2022. szept. 14. 04:41
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Vannak ilyen nők is és te épp egy ilyet fogtál ki. Miért nem szóltál neki mikor szexre került a sor hogy furodjon le? 2 hetente fürdik egyszer!? Fura. Ez egy igénytelen nő.
2022. szept. 14. 05:09
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Hu koma részvétem. Mondanám hogy kutyapózba jobban jártál volna de ott meg más eredetű szagok lettek volna várhatóak
2022. szept. 14. 05:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sikerült olyan nővel találkozni, akinek 8 foga maradt és eszméletlen büdös a szája, muszáj volt mindig félre fordítani miatta a fejem beszélgetésnél. Ezért jó mihamarabb találkozni, mert így nem megy kárba a sok idő.
2022. szept. 14. 06:57
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekem olyan nővel volt dolgom akinek a szája volt büdös de eszméletlen. Rágózott de akkor is éreztem a bűzt. Helyes, csinos, az esze a helyén volt. Találkozásunk végén megkérdezte hogy lesz.opjon? Nem volt a válaszom. Többet nem talizzunk.
2022. szept. 14. 07:02
 6/13 Noren1989 ***** válasza:
100%
10/9-es roma lànyok nem léteznek, csaxólok.
2022. szept. 14. 07:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen csaj aki rohadt büdös, nem fürdik, igénytelen és buta, de 9-es skálán így is 10 pontot kap?????
2022. szept. 14. 07:52
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen megértelek hogy eltűnt ez után a vonzalom meg minden ... Én azt nem értem,hogy egy ember hogy lehet ilyen igénytelen?! Féfiakat se értem ilyen esetben ,de főleg nő léttére...hogy nem zavarja őket? Azt már biztos ő is érzi magán hogy büdös..meg biztos a környezete is reagál erre (ha más nem arrébb megy), és nem tesz ellene semmit?

24/n

2022. szept. 14. 08:22
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Húú ilyet én is ismertem, most ahogy olvastam a leírásodat, szinte éreztem is újra azt a szagot :D
2022. szept. 14. 09:12
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Engem a helyesírás hiánya csapott meg, csipesszel az orromon olvastam végig.
2022. szept. 14. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!