Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak szimplán szerencsétlen vagyok a szerelemben és a pár keresésben vagy van más is emögött ?
Szerintem csak szimplán szerencsétlen vagy benne. Én ugyanígy vagyok ezzel férfiként.
Aki nekem tetszik annak én nem kellek, akinek meg én tetszem az nekem nem jön be valamiért.
Lehetőségem sem sok van ismerkedni, netes ismerkedést meg tudjuk milyen, nem működik, el lehet felejteni.
Én azt mondom amit te is, hogy ha valakinek nem kellettél elsőre , akkor jobb is ha nem kezded vele újból. Felesleges. Ha az ember akar valakit, akkor ahoz ragaszkodik foggal-körömmel.
Változnod sem kell, meg nem is tud az ember, úgyhogy hülyeség ezen gondolkozni. Így alakult és kész.
De a jövő még előtted áll, és lehet bármi, de tényleg!
Hogyha ez a gyerek vállalás lesz egyedül, akkor az.
Viszont jól gondold át mivel jár egy gyereket egyedül felnevelni. Anyagilag, érzelmileg, úgy hogy senki sem támogat...nem egyszerű. Főleg az érzelmi része.
Illetve az hogy a gyerek apa mintát sem fog látni. Neki sem lesz könnyű, valószínűleg kihat az egész életére. Ezért ezt át kell gondolni. Mert ez a dolog nem csak magadról szól. Informálódnék a helyedben olyanoktól akik így nőttek fel.
Ja hát a párokat meg én is irigylem mikor kéz a kézben sétálnak, összebújnak, csókolóznak... Ki nem..😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!