Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyat, aki szerencsétlen volt a szerelemben, de aztán mégis összejött?
21 éves korig mind csak plátói szerelmeim voltak, sokat szenvedtem emiatt, meg hogy soha semmi sem történt igazából ebből kifolyólag. Meg a végén mindig mást választottak általában.
21 évesen végre lett egy komoly kapcsolatom, de ott is azt néztem, hogy végre ezen még azon legyek már túl, mert már most le vagyok maradva. Ebből kifolyólag adódtak olyan problémák, aminek a megoldásához turelmesebbnek kellett volna lennem, és jobban kommunikálni, de persze csak a dühöt láttam, úgyhogy erre nem voltam hajlandó, ami miatt a végén már nem is éreztem jól magam a kapcsolatban egyáltalán, és megintcsak azt éreztem, hogy ez az egész egy kalap sz@r.
Utána alkalmi kapcsolataim lettek, ahol megint mások a játékszabályok, ott is tud elég sok hülyeséget csinálni az ember, és aki komoly kapcsolatra vágyik, annak nem ez az ideális.
Egy pasitól utána akartam komolyat, de kB. fél évig csak flörtölt velem egoból, de soha nem lépett semmit, én meg hittem neki, amikor pont 1 napig kedves volt, másnap meg már nem így viselkedett.
Most meg már végre van működő komoly kapcsolatom, bár ezért persze tenni kell. Kell szerencse, hogy megtaláld azt, akivel ugyanazt akarjátok, de sok olyan helyzet van, amit még kell beszélni, meg akkor is, ha könnyebbnek tűnik nem beszélni róla, mert abból később nagyobb baj lehet, meg alkalmazkodni, megérteni a másik álláspontját, stb.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!