Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rossz ötlet "leszólítani" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ötlet "leszólítani" egy lányt az utcán?

Figyelt kérdés

A történet dióhéjban a következő; él egy nagyon kis bájos, visszafogott, szolid lány, feltételezhetően a környéken, akivel egy héten, pár reggelen összefutok munkába menet. A találkozásainkkor valahogy mindig összeakad a tekintetünk, pedig nem bámulom (nem tudom jelent-e ez valamit, vagy teljesen random).

Ilyenkor mindig megfacsarodik kicsit a lelkem, és kihagy a szívem, hogy áhh, meg kellett volna szólítanom, és megint kihagytam a lehetőséget. Talán az utolsót. Egy nap többször is eszembe jut.

Egy, viszonylag hosszú kapcsolatom volt eddig (7 év), de a randizás gurujának korántsem mondanám magam. Itt pityogok ezen az oldalon, ahelyett, hogy már rég megszólítottam volna :D

Nálam tapasztaltabbak - mi a véleményetek? Felejtsem el, vagy ne? Ha ne, ti milyen szöveggel lépnétek oda?

Nem akarom kínos helyzetbe hozni, egy kosár esetén - főleg őt, hogy aztán minden második reggel ezzel a creep-pel kelljen találkoznia.

Köszönöm, ha szánsz rám egy kis időt.

#utcai szerencsétlenkedés
2022. jún. 27. 09:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek általában rengeteg agyalnak és túlgondolják a dolgokat. Ha nem teszed meg, később bánni fogod. Maximum megtudod, hogy nem érdekled, de nem lesz benned a mi lett volna ha... aminél ilyen téren szerintem kevés rosszabb van.

Az, hogy már többször találkoztatok effektíve, szerintem jó pont, hiszen mégsem vagy annyira idegen.

Tedd meg nyugodtan, nyilván ne creepy módon, ha azt látod nem vevő rá, ne erőltesd de nyugodtan próbáld meg. Nőként én egy ilyen szituba tökre értékelném ezt, mégha nem is jönnél be.

Hajrá!")

2022. jún. 27. 09:28
 2/24 anonim ***** válasza:
62%
Kezdetnek próbálhatsz úgy, olyan közel helyezkedni az utcán (mert gondolom, hogy ott futtok össze és már messziről látod), hogy ki kelljen kerülnötök egymást, és "véletlen" mehetsz pont abba az irányba, amerre ő akar kikerülni téged. Pár ilyen kísérlet után önkéntelenül is elmosolyodtok majd, közben köszönhetsz neki, bocsánatot kérhetsz a bénázásért, és legközelebb reggel már ő fog mosolyogni rád. Innen pedig egyenes az út a folytatáshoz, csak a fantázia szab határt.
2022. jún. 27. 09:30
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha látod rajta a kölcsönös szimpátiát, nem tűnik elfoglaltnak, nem rohan sehova, akkor érdemes megszólítani. Valószínűleg valamit vele kapcsolatba kérdeznék, hogy pl. gyakran látom erre ő is xy helyen dolgozik, avagy ruhájával, könyvvel/cikkel kapcsolatban amit olvas, esetleg ami posztert, eseményt látunk közösen humorizálnék. Hogyha beszélgetni akar, figyelni fog rád, ha nem, akkor pedig leráz.
2022. jún. 27. 09:31
 4/24 anonim ***** válasza:
96%

Manapság már kevésbé elfogadott az utcán megszólítani ismeretlent, úgyhogy legyél óvatos.

Az "összefutunk" pontosan mit jelent? Jön szembe az utcán? Vagy együtt vártok a buszmegállóban?

Ha együtt vártok a megállóban, akkor megszólíthatod azzal, hogy milyen kellemes/kellemetlen idő van, örülsz neki/bosszankodsz rajta stb. Aztán figyeled, hogy örömmel veszi-e fel a beszélgetés fonalát, vagy gyorsan válaszol és másfelé néz.

Ha viszont az utcán jön szembe, akkor először kerülj vele köszönőviszonyba. Ha meglátod, vidám arccal, de ne harsányan köszönj neki. Ha visszaköszön, akkor ki fog alakulni egy köszönőviszony köztetek. Pár hét múlva, vagy ha adódik valami helyzet, akkor lehetne tovább lépni. Az egy nehéz dió, majd akkor térjünk rá vissza, ha odáig eljutottál.

5/24 anonim ***** válasza:
54%

Hát ez jó gáz

6/24 anonim válasza:
100%
Az írásod alapján nem vagy az a prosztó tahó fajta. Ez már eleve nagy plusz pont. Tatsd ezt a stílust, kedvesen, de határozottan. Egyetértek az elsővel, mint nő, nekem is nagyon imponálna, ha egy hasonló, intelligens pasinak lenne vér a pucájábán, és aranyosan, nem creep módjára megszólítana. Ha alapból külsőre nem is tetszenél, ez óriásit dobna. Sok sikert!
2022. jún. 27. 09:49
 7/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat! Van, miből mazsoláznom (és van mit túlgondolnom) :D

Összefutás alatt azt értem, hogy elsétálunk egymás mellett az utcán. Ő északnak, én délnek

2022. jún. 27. 09:52
 8/24 anonim válasza:
100%
Hát, válaszolni nem tudok neked, de majd írd le hogy sikerült, és mit csináltál v mondtál, mert nekem is elkélne a segítség :D
2022. jún. 27. 14:42
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Szólj hozzá, aztán írd le, hogy mi lett. Kíváncsi vagyok.

Hajrá. :)

2022. jún. 28. 08:16
 10/24 A kérdező kommentje:
Köszi a támogatást, srácok! Ma reggel természetesen nem futottunk össze, pedig a szívem majd' kiugrott a nyakamon :D
2022. jún. 28. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!