Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet "leszólítani" egy lányt az utcán?
A történet dióhéjban a következő; él egy nagyon kis bájos, visszafogott, szolid lány, feltételezhetően a környéken, akivel egy héten, pár reggelen összefutok munkába menet. A találkozásainkkor valahogy mindig összeakad a tekintetünk, pedig nem bámulom (nem tudom jelent-e ez valamit, vagy teljesen random).
Ilyenkor mindig megfacsarodik kicsit a lelkem, és kihagy a szívem, hogy áhh, meg kellett volna szólítanom, és megint kihagytam a lehetőséget. Talán az utolsót. Egy nap többször is eszembe jut.
Egy, viszonylag hosszú kapcsolatom volt eddig (7 év), de a randizás gurujának korántsem mondanám magam. Itt pityogok ezen az oldalon, ahelyett, hogy már rég megszólítottam volna :D
Nálam tapasztaltabbak - mi a véleményetek? Felejtsem el, vagy ne? Ha ne, ti milyen szöveggel lépnétek oda?
Nem akarom kínos helyzetbe hozni, egy kosár esetén - főleg őt, hogy aztán minden második reggel ezzel a creep-pel kelljen találkoznia.
Köszönöm, ha szánsz rám egy kis időt.
Hát, erre nem tudok mit írni... sajnálom, hogy így alakult, pedig drukkoltam, hogy sikerüljön valamit összerakni a hölggyel. De fel a fejjel!
Éppen nyitok egy sört. Egészségedre! :)
Tudod mit? Én pedig a te egészségedre! :D
Köszi, neked is sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!