Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rossz ötlet "leszólítani" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ötlet "leszólítani" egy lányt az utcán?

Figyelt kérdés

A történet dióhéjban a következő; él egy nagyon kis bájos, visszafogott, szolid lány, feltételezhetően a környéken, akivel egy héten, pár reggelen összefutok munkába menet. A találkozásainkkor valahogy mindig összeakad a tekintetünk, pedig nem bámulom (nem tudom jelent-e ez valamit, vagy teljesen random).

Ilyenkor mindig megfacsarodik kicsit a lelkem, és kihagy a szívem, hogy áhh, meg kellett volna szólítanom, és megint kihagytam a lehetőséget. Talán az utolsót. Egy nap többször is eszembe jut.

Egy, viszonylag hosszú kapcsolatom volt eddig (7 év), de a randizás gurujának korántsem mondanám magam. Itt pityogok ezen az oldalon, ahelyett, hogy már rég megszólítottam volna :D

Nálam tapasztaltabbak - mi a véleményetek? Felejtsem el, vagy ne? Ha ne, ti milyen szöveggel lépnétek oda?

Nem akarom kínos helyzetbe hozni, egy kosár esetén - főleg őt, hogy aztán minden második reggel ezzel a creep-pel kelljen találkoznia.

Köszönöm, ha szánsz rám egy kis időt.

#utcai szerencsétlenkedés
2022. jún. 27. 09:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyesmi mindig váratlanul történik.
2022. jún. 28. 12:39
 12/24 A kérdező kommentje:
Ebben biztos vagyok. Valószínűleg akkor fog legközelebb szembejönni, amikor épp pár zsemléért slattyogok el a hülye szatyrommal a kisboltba, lazinaciban
2022. jún. 28. 15:27
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szurkolok neked, remélem, holnap reggel is összefuttok! Írd majd meg, mi volt, ezzel kis lelket öntve belénk, akinek nincs ennyi vér a pucájaban.😀
2022. jún. 28. 21:13
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, pajtik! :D Egyelőre nekem is elég vérszegény volt a pucám, de mindenképp írok majd pár sort a fejleményekről.
2022. jún. 29. 17:32
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Na? Történt valami azóta?
2022. júl. 6. 13:44
 16/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Azért nem írtam (még) semmit, mert sajnos nem találkoztunk azóta. Mintha felszívódott volna - pedig bevallom, egyik reggel be is vártam abban a bizonyos időintervallumban, mint egy valódi creep :D

Szóval, tanulva az esetemből; lépjétek meg asap, ne teketóriázzatok!

2022. júl. 6. 19:20
 17/24 A kérdező kommentje:
Illetve, köszönöm az érdeklődést:)
2022. júl. 6. 19:20
 18/24 anonim ***** válasza:
Azóta se láttad, egyszer se?:D
2022. aug. 1. 01:44
 19/24 A kérdező kommentje:
Így, ahogy mondod. Mintha felszívódott volna:D
2022. aug. 1. 06:25
 20/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma délután szembejött újra a bizonyos hölgy az utcán... várandósan, óriási pocakkal :D

Ezt bizony jól benéztem, better luck next time.

Ti viszont csapassátok, pacsi!

2022. szept. 13. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!