Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szerencsétlen?
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, eddig 1 db 3 éves kapcsolatom volt, aminek kicsit több, mint 1 éve vége lett, azóta nem vagyok túl sikeres a lányok terén. Kapcsolatom alatt és előtte is körül voltam véve lányokkal. Magamba néztem és annyit vettem észre, hogy félek kezdeményezni, de azon kívül elég jó megjelenéssel bírok, egész életemben sportoltam és sportolok is, ami a hobbim is motorozáson kívül. Egyetemre járok, közgazdásznak tanulok. Csak én vagyok ennyire szerencsétlen? 1 év alatt egyetlen egy randi jött össze, amiből sajnos nem lett semmi. Más is volt ilyen szituációban?2021. szept. 26. 21:11
1/4 anonim válasza:
persze, hasonlóban is, na meg rosszabban is
2/4 anonim válasza:
Az amerikai Stanford egyetem kutatócsoportja megállapította, hogy akinek 20 éves koráig csak 1 kapcsolata volt az a jövőben kb 4-5 évente tehet szert új kapcsolatra, az érzései és felfogása addig alakul ki teljesen tisztává.
3/4 anonim válasza:
Nincs önbizalmad ez a gond. Tök mind1, hogy nézel ki ha 0 az önbizalmad. Az bizony rikit és visszatartja a csajokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!