Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen csak én vagyok olyan szerencsétlen hogy nem
lájkolnak?
Hát nekem szokott lenni első 24 órában 24, az egy óránként. Aztán belassul, lesz mondjuk 50 egy hét alatt. Igaz az ország egyik legszerencsétlenebb, legdepressziósabb megyéjében élek, szóval ez is közre játszik.
De igazából az 50-ből 25 még csak nem is a közelben lakik, 20 nem ír vissza egyáltalán, 5 meg eltűnik beszélgetés közben vagy randi előtt egy nappal.
Nem is értem hogy lehet ott összehozni bármit is. Lány ismerősöm megmutatta az övét, 1500+ jobbra húzása volt pár nap alatt. Így könnyű...
2020. ápr. 18. 22:45
Tinderen nem sok sikerélményem volt nekem sem, a badoo jobban bejött. Ott lehet írni match nélkül is, ott sem volt matchem, de pár randi már összejött onnan és 2 rövidebb távú kapcsolat is. De ott sem valószínű, hogy már a 2. lány válaszolni fog.
2020. ápr. 18. 22:46
#1: Ja és akkor a nők jönnek azzal, hogy nem könnyű nekik se párt találni. Jó de azért van egy kis különbség, mert ők azért nem tudnak, mert a bőség zavarával küzdenek.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanák a szegénynek, hogy sajnálja a gazdagot, mert nem tudja már mire költeni a pénzét. Hát kösz nem, nem tudom sajnálni a nőket egyáltalán. Az ami nekik van az luxusprobléma, ami a férfiaknak az viszont igazi probléma.
2020. ápr. 18. 22:55
Legyen vékony meg hosszú hajú, meg franc tudja még mi, de te aztán semmit se vársz el... Rólad meg annyit tudni, hogy saját bevallásod szerint is ronda vagy. Vagy baromi sovány vagy baromi kövér az alkatod, arról se írtál semmit. És a nem szép arcú lányokról se tudni, hogy nem-e a sminkeletlen modell kategóriák. Ennyi infó alapján szerinted ki tud neked érdemi választ adni? Vagy csak azért irtad ki a kérdést, hogy a többi nagyeszűvel szapuld a nőket?
2020. ápr. 18. 23:50
5/15 A kérdező kommentje:
alkatra sportos vagyok 2 éve kondizok, 2 méter magas vagyok sok igényen nincs csak ne legyen túlsúlyos lányok többsége sminkkel néz ki jól túl nagy önbizalmat kapnak festéktől :D
Akkor már értem, milyen nőket húzol jobbra. Két kiló smink meg filter. Elárulom, a többi férfi is adja alájuk a lovat, úgyhogy elég nagy a konkurenciád, még 2 méter magasan is.
2020. ápr. 19. 00:04
Hagyjuk már, nem csak a szép nőknél nagy a konkurencia, hanem mindnél. De honnan a pcsából is tudnád te ezt nő létedre, azt hiszed olyan okos vagy tudod hogy milyen a nőkkel ismerkedni, közben sosem ismerkedtél velük.
2020. ápr. 19. 00:07
Utolsó, amilyen a stílusod, nem csodálom, hogy nem megy az ismerkedés. De nem hozzád beszéltem.
2020. ápr. 19. 00:11
Ez a stílus pont az ilyen egómániás, öntelt, "mindenttudó" nők miatt alakult ki.
Nem utáltam a nőket egész addig amíg be nem regisztráltam ide és meg nem tudtam hogy valójában mekkora szennyek. Mint pl. te is.
2020. ápr. 19. 00:14
10/15 A kérdező kommentje:
még sertés lányok is kapnak napi minimum 50 lájkot akár milyen ronda igénytelen fogatlan csaj pikk pakk kap kolbászt szájába , én mióta elkezdtem táskeresőzni kezdek nőgyűlölő lenni pedig ritka hozzám hasonló rendes srác
Kapcsolódó kérdések: