Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos/Szerencsétlen gyakoris férfiak és srácok! Ha
most hirtelen összejönnétek álmaitok nőjével akkor?
Figyelt kérdés
Tegyuk fel hirtelen osszejonne nektek az alomno! Ugy erzitek meg tudnatok becsulni? Meg tudnatok adni neki erzelmileg amit szukseges? Vagy a sajat komplexusaitok megmergeznek elobb utobb a kapcsolatot? Tudnatok es akarnatok valtozni ha meglenne hozza a motivacio egy alomno kepeben? Vagy meg ez sem volna nektek eleg?
Es leirnatok, hogy kulson kivul (mert tegyuk fel az bejon neki) mit kellene szeretnie bennetek, mit tudtok neki nyujtani? (Nem anyagiakra gondolok)
2017. szept. 1. 11:30
1/10 anonim válasza:
Én csak magányos vagyok, szerencsétlennek nem mondanám magam. Mi változna? még kevesebb szabadidőm lenne, de boldogabb lennék. Megbecsülni természetesen meg tudnám és szeretném, ezekkel sosem volt problémám (Nem azért mert ne lett volna barátnőm.) Mit tudnék adni? Jövőt. Szeretetet, később családod, törődést, megértést, együttérzést, és még a többi általánosság ami elvárható.
20/F
2017. szept. 1. 11:37
2/10 anonim válasza:
Magányos vagyok és ha összejönnék álmaim nőjével, akkor megbecsülném természetesen. A magány egyenlő volt sok fájdalommal, így meg tudnám becsülni azt ami értékes.
Nincs semmiféle komplexusom.
Az hogy ki mit tesz a másikért kommunikáció kérdése. Én nyitott vagyok elfogadni a másikat hibáival együtt is akár és elvárom hogy a partnerem is képes legyen erre.
Mit tudnék nyújtani? Egy társat, aki mellette áll. De ugyanezt visszafele is elvárom.
22f
2017. szept. 1. 11:43
3/10 anonim válasza:
Ha most összejönnék álmaim nőjével és tegyük fel, hogy ő is halálosan szerelmes lenne belém, akkor azt tenném, hogy elmennék egy passzív félévre az egyetemről és éjjel nappal szeretkeznék vele. Bepótolnám a kimaradt 24 évemet és amennyire anyagilag bírnám minden széppel és jóval elkényeztetném. Utóbbiban pedig a szüleim is rengeteget segítenének, mert lelkileg őket is mélyen érinti, hogy még sosem volt barátnőm.
2017. szept. 1. 11:56
4/10 anonim válasza:
Hát velem nagy baj az ,hogy önfejű vagyok. Észérvekkel, nagyon logikus észérvekkel lehet ràm hatni. Hàt àlmaim nője tudjon érvelni meg hidegvérű maradni mint én. Hisztit nagyon nem tudom kezelni meg ezeket a görbe dolgokat(értsd: nem egyenes beszédet) nem tudom hogy ilyen létezik-e, de ha talàlok egy lànyt aki ilyen, aki tud ràm hatni és nem szeret annyiban hagyni dolgokat, azért megtennék mindent ami tőlem telik, vagy hogy jobban hangozzon, mindent megtennék. Nyújtani,minden szabad perceket, óràmat, napomat,,az összes szeretetemet ami bennem el van nyomva évek óta, tàmaszt minden téren. Hoznâm a legjobb formàmat:D és ami nagy szó, vigyàznk magamra is, hogy kicsit hosszabb életem legyen mint amit jósol nekem mindenki, mert lenne kiért.
2017. szept. 1. 12:35
5/10 A kérdező kommentje:
Hmmm kabe erre szamitottam :) Aranyos hozzaszolasok ezek, latszik hogy az embernek mennyire szuksege van a szeretetre/torodesre/intimitasra. Viszont latom, hogy megvaltaskent gondoltok erre a lanyra ami nagyon nem jo. Ugyanis ez egy szep fantazia de valoszinu nem fog az oletekbe pottyanni... Szoval hoznatok a legjobb formatokat? Miert nem probaljatok meg mar most? Ha most ugy elnetek akkor biztosan par honapon belul egy kis szerencsevel talalnatok valakit :) Mert valaszoljatok oszinten, a jelenlegi formatokba ti osszejonnetek magatokkal ha nok lennetek? Ha nem a valasz akkor valamit valtoztatni kene. Mert nem biztos, hogy majd jon az alomno es elvakultan fog szeretni titeket.
2017. szept. 1. 13:11
6/10 anonim válasza:
Na igen.. ilyenkor már nem is tudnak hozzászólni, mikor nem arról van szó, hogy ők mit várnak el egy nőtől. Bár szerintem az összes nőgyűlölős kérdést ugyan az a 2-3 megkeseredett szerencsétlen írja ki. De azért az ilyen kérdéseknél az is látszik, hogy rengeteg normális pasi is van még ezen a fórumon.
2017. szept. 1. 13:14
7/10 anonim válasza:
Ha valóban álmaim nője lenne akkor ugye pontosan passzolnánk minden tekintetben.
Szóval értelmetlen ez a felvetés.
Mert ha két ember passzol ott nem jelentkezik hiány semilyen téren, pont úgy jó a kapcsolat ahogyan van! :)
Amikor arról beszélünk mit tud a másik nyújtani, vagy mit tudunk mi, az már régen rossz! Az a hó ahol ez fel sem merül!
2017. szept. 1. 13:20
8/10 anonim válasza:
Hó=jó.
2017. szept. 1. 13:20
9/10 anonim válasza:
Én összejönnék magammal, szerintem teljesen rendben vagyok mint külsőleg, mint értékrendileg. Nekem azért nincs barátnőm mert más problémákra öszpontosítok jelenleg, és nem fér most bele nekem az hogy direkt strapáljam magam azzal hogy eljárok erre arra csajozgatni meg ismerkedni. Első voltam.
2017. szept. 1. 13:21
10/10 anonim válasza:
egyikse vagyok, de megtaláltam itt az álomnőt, azóta is együtt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!