Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen csak én vagyok olyan szerencsétlen hogy nem lájkolnak?
Újabb incelkommandó :O
Igen, bőség van, azt jól látjátok. Csak az az egy baj van, hogy mindegyik sz@r :D
Én se értettem, míg fent voltam, hogy lehet ennyi gáz géza, de ez a tapasztalat. Szóval nőként sincs az embernek könnyű dolga, ha almát szeretne venni a piacon, és szinte mind rohadt vagy kukacos.
#13: Mindjárt gondoltam, hogy ezt a ferdítő sablondumát beveti majd valaki. Jajj, egyik sem jó, de sajnálom.
Csak tudod azért nem mindegy, hogy kimész a piacra, elmondod hogy almát szeretnél, és kitesznek eléd 10-et, vagy kitesznek eléd 1500-at, amiből már legalább érdemben lehet válogatni.
Az a bajotok nektek hogy se kedvetek se időtök se energiátok válogatni ilyen nagy merítésből. Amit megértek, mert ez már tényleg fárasztó mennyiség. De azért ne állítsuk már be úgy, mintha nőként ugyanazokkal a nehézségekkel szembesülnél. Mint már mondtam amire ti panaszkodtok az luxusprobléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!