Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beregeltem a tinderre és megnéztem milyen a női felhozatal, férfiak hogy tudtok választani ennyi szerencsétlenség közül?
Figyelt kérdés
Na most komolyan, nő vagyok, szóval először a férfiak profilját néztem meg. Azt kell mondjam hogy 90%-uk normális fotó volt. Aztán megnéztem a vetélytársakat 20-30 közötti nőket, hát azt kell mondjam hogy szánalom. Minden második fotó csücsörítős, mellkidobós, combvillantós stb, a többi meg "fogadj el így igénytelenül kócos hajjal, férfiruhában,orrot túrva, ásítva stb" aztán tucatjával a "ba.szódj meg " kiírás, ördögszarvas és egyéb agresszióra, flegmaságra utaló duma. A maradék meg a műszájú, agyonfestett, utazgató , sztárokat majmoló műszempillás nő volt. Volt azért közöttük értelmesnek látszó normális nő. de meglepő, hogy a többség a fenti kategóriák voltak.#hjrsrj
2021. jan. 13. 12:15
1/17 A kérdező kommentje:
ja és szerintem vannak ott bőven 45 évesek is 30-nak hazudva.
2021. jan. 13. 12:18
2/17 anonim válasza:
Jó pár férfinél, meg a "normálisnak tűnőknél" is erre van kereslet, inkább választják a visszafogott, normális csaj helyett a csöcskidobós kacsaszájút, mert az könnyebbem kaphatónak tűnik.
5/17 anonim válasza:
Ezért is nehéz férfiként normális nőt találni....
Eleve van pár szűrőd, nem sok, de 1-2 azért van....dohányzás, alkat, belső tulajdonságok....
Aztán meglátod hogy kb 100 ból 1 nő felelne meg esetleg.
Min 100 levelet meg kell írj hogy 1 válaszoljon... Nem folytatom. Ennyiből érezhető milyen férfiként a párkeresés neten.
6/17 A kérdező kommentje:
de egyébként ahogy pörgettem, eléggé az az érzés fogott el mintha vásárolnék és mindenki próbálja reklámozni magát. Férfiak közül sem könnyű választani, nagyon hasonló minden profil, ha meg kilóg, akkor az azért nem jó. úgy érzem túl sok a választék, mégis kinek van kedve ennyit válogatni?
2021. jan. 13. 12:56
7/17 anonim válasza:
Amilyen a kereslet, olyan a kínálat is. Egyszerű nőkre minimális az igény. A mindenkit bárhol, bármikor leszopó, anàlt is, többest is, fejen állva is, villanyoszlopon pörögve is, stb. bármikor bevállaló rbikre is nagyobb a kereslet, mint a sima szexet szerető nőkre. A legtöbb pasi igényszintje hatalmas, csak nem hajlandóak beismerni. Egy egyszerű nő csak rövid ideig hozza őket lázba, ha egyáltalán lázba hozza. Ez ugye nagyon uncsi számukra. Na lehet megsértődni. 😃
8/17 anonim válasza:
Jelentem normális lányt kerestem, elsőre neki írtam és már fél éve együtt vagyunk. Szóval van normális csaj, csak nem sok. :)
9/17 anonim válasza:
Ja, a kérdező nő. Én meg egyszarvú. XD
10/17 anonim válasza:
#7 Szeretem az ilyen mélyrül gyüvő népi bölcseleteket, amibe több év tapasztalatát szőtte bele a nép asszonsága. Köszönjük Mari néni, hogy megosztotta velünk, milyenek is ezek a mai atyafiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!