Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen szerencsétlen vagyok, hogy mindig rossz embereket fogok ki és mindig megsérülök közben?
Anyukám szerint hülyemágnes vagyok. Pedig mindig igyekszem kedves és melegszívű lenni a férfiakkal, de végül mindig bántást kapok vagyok bunkó szöveget vagy valami totál elmebeteg viselkedést. Hát mi kell a férfiaknak?
Ha rákérdezek, hogy van barátnő, az a baj, mert féltékeny vagyok. Ha nem kérdezek rá, akkor érdektelen. Ha sokat írok, az a baj. Ha keveset, az is. És egyébként mindig azt látom, hogy bármit csinálok, az sosem jó. Mindig mindenbe belekötnek és elkezdik a kifogást keresni. Adjam fel ezt a projektet?
És ? Mi a gond ? Mi legyünk magasak sportosak de mégse az edzőteremben logjunk. Keressünk jól de ne dolgozzunk sokat. Legyünk határozottak hozzunk döntést miközben hagyjuk hogy a nő is tudjon dönteni. Legyünk vedelmezoek de ne harciasak.
Legyunk érdeklődoek de hagyjuk meg a privát szférát, és legyünk titokzatosak miközben nyíltak vagyunk.
Szóval semmi gond, ha ezt mi megugorjuk, talán a tizede neked is menni fog
Tedd azt, ami nálad belefér és normális. Ha a másiknak ez beteges, vagy nem jó, akkor nem egymást keresitek. Ne megfelelni akarj, mert nem tudod, mi kell a másiknak, nem tudhatod. De azt tudhatod, te mit akarsz, és neked mi esik jól. Szóval rosszul csinálod az egészet.
Olyannal legyél, aki ÉRTÉKELI, ha te érdeklődsz, és írsz, és megosztod magad. Ne olyannal, akinek mindig baja van valamivel.
"Az ember maga választja a sorsát annak minden szépsegével és tragediájával."
Ezt egy alkesz pasinak írták ezen az oldalon. Rád is vonatkozik.
Ja, hogy te csaj vagy... akkor "mindent jól csinálsz, tökéletes vagy!" lesz a válasz. 😂🤣
Az a baj,hogy nem önmagad adod. Szerepet veszel fel.
Ha minden pasi egyforma akkor,ha van időd hallgasd meg hangos könyvben youtubon vagy olvasd el könyvben Dr csernus a Nő címü könyvét. Pont ezt tárgyalja. Még fiatalnak tünsz, van esélly helyrehozni
Nem jó kategóriában próbálkozol lányka..
A férfiak is válogatnak, nem csak ti nők. Lehet (biztos) többet gondolsz magadról mint ami vagy! Nem fog minden pasi elolvadni mert hozzájuk szólt egy lány.. Nekünk is van az a szint amit meg kell ütnötök külsőre, hogy szóba álljunk veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!