Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti leinformáljátok hogy a pasinak akivel randiztok valóban van diplomája?
Szóval ha azt mondja diplomás akkor elkéritek róla a bizonyítványt?
És ha igen akkor a száma alapján lekérdezitek az adott intézményben hogy valóban ők állították ki és eredeti?
Ha nem akkor egy sima melós is eladhatja magát diplomásként
Hiszen tinderen is ha teszként két ugyanolyan kinézetű pasit regisztrálsz, ott is csak a mérnőkként bemuttatkozónak lesz matche
"egy kis sz.pásért megkapjak bármijen végzetséget"
Annyira bírom az ilyet. Ha ez igaz lenne, azt jelentené, hogy a férfiak sz**patják a nőket a diplomáért, magyarul visszaélnek a helyzetükkel. Imádom, amikor valaki konkrétan megfogalmazza, hogy a nőket bántalmazzák, és képes belőle kihozni, hogy a nők csinálják ezt.
#50 mond te fogyatékos vagy? Elolvasod egyáltalán amit írunk? Ha nem akkor minek pofázol? Mert felfogni biztosan nem sikerült. Olvasd el szépen megint amit 48 írt.
Szerinted nem lehet csak 8 óra műszakban dolgozni? Elárulom. Lehet.
Szerinted nem lehet ösztöndíjjat kapni az egyetemen?
Lehet.
Akkor meg mi bajod van? Mindent lehet csak akarni kell.
Szerinted csak gazdagok járnak egyetemre?
Nem
Miért gondolod, hogy csak a nőket tartják el?
Szerinted akkor a férfiak hogy járnak egyetemre? A te buksidba ez hogy működik?
Most gondold át ezeket a kérdéseket és vagy old meg a problémád vagy ne rinyálj és vergődj mert annak semmi értelme.
"Eltartsák", persze. 15 éves koromtól dolgoztam. A diplomámat levelezőn szereztem munka mellett, ahová hétvégén jártam. A hétvége másik napján meg gyakran ügyeltem a munkahelyemen. Ja, és nem szoptam le egy tanárt se, se általánosban, se gimiben, se a felsőoktatásban😉
Amilyen helyesírási hibáktól hemzsegnek a kommetjeid, azokat meg már általánosban tanítják, szóval én nem várom el senkitől, hogy diplomás legyen, de azt azért igen, hogy legalább az ingyenes általános iskolába ne melegedni járjon be 8 évig.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Ugye ezek is a te kérdéseid?
A stílus ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!