Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti leinformáljátok hogy a pasinak akivel randiztok valóban van diplomája?
Szóval ha azt mondja diplomás akkor elkéritek róla a bizonyítványt?
És ha igen akkor a száma alapján lekérdezitek az adott intézményben hogy valóban ők állították ki és eredeti?
Ha nem akkor egy sima melós is eladhatja magát diplomásként
Hiszen tinderen is ha teszként két ugyanolyan kinézetű pasit regisztrálsz, ott is csak a mérnőkként bemuttatkozónak lesz matche
Persze! Egy komplett őnéletrajzot is kérek.
Lakás v ház adásvételi szerződés és még a kocsi alvázszámát is lekérem.
Istenem 🤣
N 30
Alapból nem, de ha később kiderül hogy hazudott (és ki fog hogy lövésed sincs arról a szakról amig kamuztál, meg nem olyan a munkád) azonnal kuka. És nem azért mert nem diplomás hanem mert hazudott.
"Hiszen tinderen is ha teszként két ugyanolyan kinézetű pasit regisztrálsz, ott is csak a mérnőkként bemuttatkozónak lesz matche"
Mert ha van két ugyanolyan miért ne válasszam a jobbat? Egy diplomásnál lehet valaki jobb diploma nélkül de ha csak egy dolog tér el nyilván a jobbat választja mindenki.
13 szóval neked csak és kizárólag a diploma számít
Mitől jobb egy diplomás pasi, miért értékesebb szerinted?
Lol, sehol sem írta ezt a #13-as, de azért csak értsd félre direkt a leírását :D :D :D Már ebből is látszik, hogy mennyiben másképp gondolkodik egy diplomás, mint egy kevésbé tanult ember, az árnyalt képet, a nüanszokat úgy tűnik, mégsem lehet szakmunkásként értelmezni :|
Amúgy nyilván nem kérek semmilyen diplomát, bemondásra elhiszem. De mint láthatod, az ilyesmi idővel kiütközik. Akár csak a kommunikáció minősége, akár a gondolkodás kifinomultsága kapcsán. De amikor mesélünk egymásnak az egyetemi éveinkről, tapasztalatainkról, akkor is eléggé levágós, ha valaki tényleg megélte ezeket vagy csak valami elképzelt világot ír le, aminek semmi köze a valósághoz, csak mert ő úgy hallotta meg a filmekben ezt vagy azt látta. Na meg, sok munkahelyen elengedhetetlen a diploma megléte, szóval ez is árulkodó, ha valaki "túlképzett" egy bizonyos munkakörhöz. Szóval összességében bár be lehet kamuzni nyilván egy diplomát, teljesen felesleges, később mindenképp kiderül, ha valami nem kerek.
Nekem elég frissek a tapasztalataim ezzel kapcsolatban.
A legtöbbször íráskép alapján kiderül, hogy kinek van és kinek nincs diplomája. Példa: a pszichopatát szihopatának írja...Ez nem diploma, hanem alapműveltség kérdése, nekem nem kell olyan pasi, aki még életében nem olvasott könyvet és nem tud leírnj/kikeresni googleben egy szót.
A legtöbb 'egyszerű melós', akivel elkezdtem ismerkedni céltalan volt, nem volt bennük semmi ambíció, ami egyáltalán nem férfias. Ismerkedtem postással, gyári munkással, építőipari munkással, de egyik sem volt az én szellemi szintemen és ezt nem nagyképűségből mondom. Számomra nem elég egy olyan élet, amiben az jónak számít, hogy hóvégén is tud venni parizert, meg ő elégedett a kis 250 ezres fizetésével,minek több.
Azért, mert én nem ilyen vagyok, nyelveket tanulok szabadidőmben, lassan megszerzem a 4. szakmámat, olvasok, podcastokat hallgatok, tanulok. Nincs szükségem egy szellemileg lehúzó emberre, akinek az az össz szabadidős tevékenysége, hogy X Faktort néz.
Pár óra vagy nap chatelés után kiderült mindegyiknél, hogy hosszútávon nem tudnánk együtt lenni, mert rohadtul nem egy szellemi szinten vagyunk.
15,16 ti sem értitek amit mondok, szerintetek azért mert valakit átrugdostak egy alapszakon és utána punnyad egy irodában amit utál az szerintetek mindenképp művelt, érdeklődő és értékes ember
Aki meg azért választott szakmát mert az érdekli és kiváló szakember az kevesebbet ér
Azt kellene megérteni hogy nem minden szakmunkás egyenlő a lapátot támasztó alkeszekkel, ellenben rengeteg diplomás csak azért végezte el mert több fizetést remél, vagy mert a szülei/a társadalom elvárta tőlük és nem érdekli az egész
De látom a nők ebből csak annyit látnak hogy aki nem diplomás az egy lusta buta proli, de ha elvégezne egy büfészakot hirtelen ember lenne a szemetekben
De látom a nők ebből csak annyit látnak hogy aki nem diplomás az egy lusta buta proli"
Megnéznék én sok olyan embert aki lustanak hívja azt aki 25 kilós zsákokat hord és térkövezik viszi a talicskával a 80 kiló anyagot.. aki ezt lustasagnak tartja beraknam csak 2-3 órára nem 8-10 re mint a rendes melóst. Másnapra megismerné az igazi izomláz fogalmát.
17 és végülis megértetted mit ír akkor mi a probléma? Nem kéne ilyen felszinesnek lenni üzenetet írt nem verset
És amikor az ember keményen dolgozik a napi betevőért akkor nincs ideje célokról fantáziálgatni, örül hogy leülhet este meginni a sörét a hosszú nap után
Elhiszem hogy egy pesti nőnek aki egésznap a klimatizált irodában unatkozik kellenek ilyenek, de ő nem tudja milyen az élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!