Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valóban lenne valami bajom?
Van egy férfi aki teszik, de azt mondta nem akar velem lenni, mert szerinte mentális beteg vagyok, szorongok, nem ismerem saját magam, és egy idióta vagyok, és gondjaim vannak, és mert nem fejlesztem magam!
Voltam szépség versenyen sokszor, de egyszerűen elment a kedvem az egésztől, mert láttam protekcióra épül az egész. Nem akarok az arcomból élni, sem reklámot készíteni.
Használtam fb-ott, és instagramot, igen lehetnék blogger , lehetne több ezer követőm de nem akarok.
Miért mert rájöttem az instagram, és a facebok elveszi az ember idejét. Egyszerűen utálom , hogy mindenki ki teszi, hogy kapcsolatban van, most ezzel jött össze, vagy ezzel szakított.
Egyszerűen én már nem az a személy vagyok, hogy az éltemet közösségi oldalakon éljem, idegesít hogy az emberek ezeken a közösségi felületeken bármit megtudhatnak rólunk.
Én nem vagyok depressziós, sőt ismerem a jó tulajdonságaimat.
Szeretek élni, sokat mozgok, van hobbim. Nincsennek gondjaim nem srtesszelek.
Sokat járok utazni Párizsba, Isztambulba, Milánóba, ide mindig nagyon szép ruhába utazom el, és kb 3 bőrönd ruhát viszek:D fotózkodtom, de nem teszem ki sehova, akinek akarom, hogy lássa, annak tudom a telefonszámát és elküldöm.
Nem értem ennyire fontos lett ezeknek az oldalaknak a használata, aki már nem használja az nem számít normális embernek?
Igen valóban járom a világot , valóban ott vagyok ezeknél a nevezettségeknél, de nem teszem ki, ellenben mások WC-ben is ki posztálják magukat.....
Most mit csináljak a sok like-kal?
Egyszerűen nem értem van a valóságban 50 ismerősöm kb- ebből kb 20-ra számíthatom az az igazság.
Én mit csináljak 500 vagy 5000 követővel? Ha társat akarok magamnak elmegyek olyan szórakozóhelyre, vagy céges kiállításra, ami érdekel, és ha ott van jó képű pasi akkor ott fogok ismerkedni nem ezeken , a közösségi oldalakon.
Én úgy szeretem ha az emberek nem tudnak rólam semmit, ezért nem posztolok, az értekes drága időt meg nem fogom egy virtuális életbe belefektetni.
Az életelmet nem érzem üresnek és nincsennek gondjaim. Épp az ellenkezője, amit akartam az életben azt elértem, megvalósítottam.
Szerintem ennek a férfinek saját magával van gondja, aztán elakarja vennei az ember jó kedvét, csak hogy, ez enyémet nem igen fogja.
Most nem értem hogy jön ide a Facebook meg minden más amúgy....
Ezt a pasitol kellett volna megkerdezned hogy pontosan mi q gondja
Az gondja, más velem egy idős nő használja ezeket oldalukat én meg nem, és ez neki furcsa.
Mert lehetnék blogger
Nem mindegy mit gondol?
Sza.rd le és ennyi
Miért kell ezen fennakadni?
Valószínűleg amúgysem akart tőled semmit csak kellettek a hülye indokok
Szépen leirtad magad es meg is leallsz kattogni egy ilyen barmon. De hat miert is? Emelkedj felul vele, o me higgyen ait hinni akar vagy amit a social media akar h higgyen. :)
Bajod nincs egy cseppet se teljs eletet els6, maximum kicsit bizonytalan vagy es ezt a hulyek megerzik es radszalnak.
Ne görcsölj, lepj tovabb ez a pali nem a te vilagod es kész de ennek csak örülj. A következő majd jobb lesz
8
“ Szépen leirtad magad es meg is leallsz kattogni egy ilyen barmon.”
Persze, hisz Chad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!