Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők, ti leinformáljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti leinformáljátok hogy a pasinak akivel randiztok valóban van diplomája?

Figyelt kérdés

Szóval ha azt mondja diplomás akkor elkéritek róla a bizonyítványt?

És ha igen akkor a száma alapján lekérdezitek az adott intézményben hogy valóban ők állították ki és eredeti?

Ha nem akkor egy sima melós is eladhatja magát diplomásként

Hiszen tinderen is ha teszként két ugyanolyan kinézetű pasit regisztrálsz, ott is csak a mérnőkként bemuttatkozónak lesz matche

2022. nov. 11. 12:04
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

41 miért ha elvégez egy férfi egy büfészakot akkor miért lesz értékesebb a szemetekben, miért nem ember akinek nincs diplomája, miért kell alázni a becsületes munkás embereket?

A nők azok akik istennek képzelik magukat miután szereznek valami szánalmas viccdiplomát (pl kommunikáció, közösségszervezés)

Ők gondolják értékesebb magasabb szintű embernek magukat.

Pedig attól hogy lesz.ptad az összes tanárt és kaptál érte egy papírt nem leszel se jobb se értékesebb, sem művelt, de ezek a nők majdnem felrobbanak az egótól, pedig még életükben nem dolgoztak

2022. nov. 17. 20:04
 42/55 anonim ***** válasza:
97%
Egy pszichológussal kellene elbeszélgetned a témáról kérdező. Téged valami igen nagy sérelem ért, azért vagy ennyire kifordulva magadból.
2022. nov. 17. 20:53
 43/55 A kérdező kommentje:

43 én jól vagyok, a nők hangoztatják habzó szájjal hogy az a férfi aki nem diplomás csak egy alantas féreg

És a nőknek lesz azonnal istenkomplexusa, miután lesz egy semmitérő diplomája amivel krumplit süt egy mekdanelcben.

Én becsületesen megdolgozok a pénzemért, és nem melegedtem éveket az adófizetők pénzéből az egyetemen, csak azért hogy utánna lenézzek mindenkit

2022. nov. 17. 21:10
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
#42 csak te lovagolsz a diplomán, senki nem mondta hogy értékesebb lesz. Ha zavar hogy nincs diplomád szerezz, ha szerinted bárkinek megy.
2022. nov. 17. 21:15
 45/55 anonim ***** válasza:
100%
#45 ha meg nem zavar hogy nincs, akkor ne rinyálj miatta. De neked miért is nem jók a diploma nélküli nők?
2022. nov. 17. 21:16
 46/55 A kérdező kommentje:

Nekem jók a melós nők de ők is csak diplomás pasikkal állnak szóba

És nem tudok tanuló lenni nekem nem raknak a gazdag szüleim alám mindent, nekem muszály dolgoznom

A nőket eltartsák a szüleik utánna mega diplormás mérnők pasijaik

És nő sem vagyok hogy csak a szép szemeimért meg egy kis sz.pásért megkapjak bármijen végzetséget

2022. nov. 17. 21:20
 47/55 anonim ***** válasza:
87%
#47 szerencsére ha jól tanulsz az egyetemet ingyen is el lehet végezni. Tudod, ösztöndíjjak. Be hidd már hogy csak a gazdagok járnak egyetemre. Meg szeribted egyetem mellett nem dolgoznak az emberek? Elárulom, de. Látszik hogy fogalmad sincs semmiről. Veled nem az a baj, hogy nincs diplomád, hanem hogy baromi beszűkült a látásköröd.
2022. nov. 17. 21:24
 48/55 anonim ***** válasza:
100%

#47 muszáj*

És ezt nem egyetemen tanítják, hanem ötödikben.

2022. nov. 17. 21:25
 49/55 A kérdező kommentje:

48 én 6-18 ig dolgozok h-sz mikror mennék oda szerinted?

Az eltartott nőknek könnyű,benn meresztik magukat egessz nap azt kozbe soppingolnak a millios telefonjaokon,

Mennyenek el egy sorra dolgoznni minimálberért majd megtudják milylen az élet, ha nem ragnak mident a valaguk alá

2022. nov. 17. 21:29
 50/55 A kérdező kommentje:
49 igen ha dologoznál kéne neked is hogy legyen mit enni akkor nem lenne erőd kötekedni ilyeneken
2022. nov. 17. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!