Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők, ti leinformáljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti leinformáljátok hogy a pasinak akivel randiztok valóban van diplomája?

Figyelt kérdés

Szóval ha azt mondja diplomás akkor elkéritek róla a bizonyítványt?

És ha igen akkor a száma alapján lekérdezitek az adott intézményben hogy valóban ők állították ki és eredeti?

Ha nem akkor egy sima melós is eladhatja magát diplomásként

Hiszen tinderen is ha teszként két ugyanolyan kinézetű pasit regisztrálsz, ott is csak a mérnőkként bemuttatkozónak lesz matche

2022. nov. 11. 12:04
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Amúgy csak mondom hogy ilyen értéktelen buta melósok építettek a házat amiben a sok értékes diplomás nő áztatja a hátsóját, és a telefont/gépet is ők rakták össze hogy szidhassátok őket róla
2022. nov. 11. 13:34
 22/55 anonim ***** válasza:
87%

#21!

A buta melósok mind olyan dolgokat használnak a mubnkájuk során, amit nem a melósok találtak fel.

A telefonookat, gépeket már robotok rakják össze. :)

2022. nov. 11. 13:43
 23/55 anonim ***** válasza:
22%

"Nyilván mert többet tanult. "

Kíváncsi vagyok mennyit tanult, ha én 5 évig ültem a padban, amiből 1 év a technikusi és tanultam a gépészetet, ő meg legfeljebb 3,5 évet.

Aztán megy a telefonálás az irodában, hogy mi van a rajzon, mert fogalma sincs a méretmegadásról, ill. túlhatárolt anyagot küldenek le a műhelyekbe.

és akkor gépgyártástechnológiai technológusként nem lehet elhelyezkedni, mert mindenhová az ilyen mérnökök kellenek.

2022. nov. 11. 13:47
 24/55 anonim ***** válasza:
21%

22-es

Nem lennék abban olyan biztos.

2022. nov. 11. 13:48
 25/55 anonim ***** válasza:
98%
Általában a diplomásoknak, vagy azoknak akik pár évet végeztek már felsőoktatásban más a gondolkodásuk és ez hamar kiderül. Ezenkívül vannak olyan témák, problémák, dilemmák, amik a felsőoktatásban tanulókat érintenek és ezt csak az érti, aki oda járt. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor két ember azonos helyről származik (pl. mindketten egy adott régióban nőttek fel) és ez ad egy plusz közös élményt, közös alapokat. Ha pl. valakinek az egy fontos szempont, hogy a másik ember magyar anyanyelvű legyen, akkor nehéz behazudni, hogy az vagy, még akkor is, ha nagyon jól írsz magyarul. Előbb-utóbb kiderül.
2022. nov. 11. 13:55
 26/55 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, olvasd vissza magad és megérted. Hozod a papírformát. Sőt, olyan jól hozod az "elvárásoknak" megfelelő stílust, hogy abban se vagyok biztos, hogy nem simán csak trollkodsz.

Mindenesetre nekem nem kell az életembe olyan, aki nem tanult tovább mert mindig úgy alakult, ő az áldozat, ilyen helyzetbe kényszerült, stb. ahogy olyan se, aki minden lehetőséget megragad, hogy elmondja, hogy a diploma szart se ér, a diplomások barmok és ő az isten császár.

Nem kell a kisebbségi komplexus. Ahogy az se, hogy hazaérve a sör legyen az első gondolata, meg a döglés, hogy pénzkidobásnak tartson minden egyéb programot, pl. mozi, színház, koncert, utazás. Hogy a 'zasszony feladatait sorolja napestig, hogy unalmas és céltalan legyen a szemében az, hogy kiülünk a csillagokat nézni hullócsillag idején és dumálni, sőt, úgy általában a beszélgetés kifújjon abból, hogy ki mit csinált aznap, hogy a véleménye mindig végletes legyen és egyértelműen AZ IGAZSÁG!!!!! stb.

Egyszerűen egy nyitott és rugalmas párt szeretnék, akinek egyértelmű, hogy minden feladat közös ha együtt élünk és együtt tervezünk, akivel hasonló az érdeklődési körünk, a normáink, a kommunikációs készségeink és igényünk, aki képes megérteni, elfogadni, belátni a másik véleményét, nézőpontját is. Akivel vita van és nem veszekedés, aki nem lenézi, elnyomja, lehúzza a másikat, hanem elismeri. Ilyen "apróságokat" várnék. Ezt pedig eddig nagyon kevés szakmunkás ismerős volt képes hozni.

És nem, mielőtt megint jönne a végletes gondolkodásmódod miatt a konklúzió, nem azt jelenti mindez, hogy egy diplomás egyértelműen ilyen. Vannak köztük hatalmas gyökerek. Annyit jelent, hogy saját tapasztalataim alapján is (nem csak a sztereotípiákból kiindulva) egyszerűen valószínűbb, hogy egy diplomás hozza ezeket a tulajdonságokat, mint egy szakmunkás.

Vannak nagyon értelmes szakmunkások, és olyan diplomások is, akikkel WC-t nem pucoltatnék, mert még a végén megmérgezi saját magát, annyi esze van. Van szakmunkás, aki teljesen jól nevelt és bármilyen közegben képes helyesen viselkedni, ahogy van olyan diplomás is, akivel nem mernék megjelenni társaságban. Van olyan szakmunkás, aki tájékozott sok témában, akit minden érdekel, nyitott és befogadó, ahogy van olyan diplomás is, aki annyit tud, amit az egyetemen belévertek, vagy annyit se és csak van a világban. De, nem mindegy, hogy milyenek az arányok.

2022. nov. 11. 14:24
 27/55 anonim ***** válasza:
82%

17-es vagyok. Elég szar embernek példálózol kérdező ezzel a nehéz fizikai munka meg klimatizált irodában ücsörgéssel, mert több évet húztam le az építőiparban és az egész családom benne dolgozik.

Ja és érdekes nem az volt az első gondolatom,mikor hazaértem, hogy hol a sör, mint neked, hanem hogy kicsit olvassak. Mert rohadt sok volt 8 órában azt hallgatni, ahogy a drogról/piáról beszélnek egész nap a munkások meg odaböfögnek mellém. Ha fizetnének sem kéne ilyen pasi.

Érdekes,hogy a klimatizált irodában nem az a téma egész nap, hogy ki mennyit ivott tegnap meg milyen drogokat használt...

Mondhatod, hogy általánosítás, de túl sok építkezést/felújítást láttam ahhoz, hogy elhigyjem...

2022. nov. 11. 14:42
 28/55 anonim ***** válasza:
97%

#20 Nem kéne ilyen felszinesnek lenni üzenetet írt nem verset

Ez hol felszínesség? Elvárom hogy vapaki legyen olyan igényes, hogy értékelhető dolgot ad ki a keze közül és foglalkozik a kommunikáció minőségével.

2022. nov. 11. 15:10
 29/55 anonim ***** válasza:
98%
#21 ha ennyire megveted a diplomásokat mibek akarst diplomás nőt? Egy egyszerű melós nő nem fogja elvárni a diplomát ismerkedj akkor olyanokkal.
2022. nov. 11. 15:11
 30/55 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem számít a diploma, akkor neked miért kell diplomás nő? Vagy akkor mégis számít még a büfészak is?
2022. nov. 11. 16:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!