Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti leinformáljátok hogy a pasinak akivel randiztok valóban van diplomája?
Szóval ha azt mondja diplomás akkor elkéritek róla a bizonyítványt?
És ha igen akkor a száma alapján lekérdezitek az adott intézményben hogy valóban ők állították ki és eredeti?
Ha nem akkor egy sima melós is eladhatja magát diplomásként
Hiszen tinderen is ha teszként két ugyanolyan kinézetű pasit regisztrálsz, ott is csak a mérnőkként bemuttatkozónak lesz matche
"A magukat mindenki főlé helyező diplomás nők is kettessel csúsztak át valami alibi szakon."
Bírom az ilyen kijelentéseket. Én speciel MTA kutatóintézetben dolgozom.
"Ismerek ilyet, úgy ment be mindig vizsgázni hogy csak a kettes legyen meg, aztán egész éjjel hányt úgy leitta magát, de folyton azt hangoztatja hogy ő milyen tanult ember, még a szüleit is lenézi akik ezt finanszírozták neki"
Én meg ismerek olyat, aki nyelvjárásban beszél, de letagadja, és kineveti a vifdékieket. Most akkor minden vidékire általánosítsak? Olyat is ismerek, aki mindnekinek hangoztatta, hogy milyen jól tanul a Zeneakadémián, majd kiderült, hogy még az egyik tanára is megmondta neki, hogy nem oda való. Most akkor mondjam, hogy minden zeneakadémista csaló?
Tehát most neked az a problémád, hogy nincs egy diplomás nőd, aki mindenkit lenéz és fogalma sincs az életről? Vagy nem vettem észre, de hirtelen kihaltak a diploma nélküli nők?🤔
Kérdező! Te nem tudnál diplomát hazudni, mert ordít rólad, hogy nincs, de nem az a legnagyobb gond veled. Én nem várom el a diplomát, de azt igen, hogy a gondolkodása a tiédtől nagyon-nagyon távol álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!