Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha minden tökéletes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha minden tökéletes, már ott vagytok hogy szívesen összejönnétek velem, de egy beszélgetés alkamával kiderül, hogy jópár sráccal voltam eddig akkor véget vetnétek az egésznek?

Figyelt kérdés

Nem fog valószínűleg első randi alkamából előjönni a kérdés, és lehet mikor még nem ismerjük eléggé egymást nem is hoznám fel, de titkot sem tartanék ezért valamikor előkerülne.

Tehát tegyük fel úgy, hogy nagyon megkedveltek, esetleg csinosnak, "barátnőképesnek" tartatok, talán már el is jutunk a kapcsolati státuszon egy magasabb fokra (mármint értsd, össze szeretnél jönni velem).

Ha megtudjátok (de persze tőlem, mert valahogy feljön témába) hogy előttetek nem éltem visszafogott életet, nem egy-két fiúval kavartam, bár mindenkinél mást jelent a "sok", akkor képesek lennétek ezért mégis kidobni mikor minden más klappol? Ez hatalmas red flag lenne?

Kérlek ne azzal gyertek hogy azért volt mert senkinek sem kellettem eléggé, vagy hogy fix megcsalnálak mert nem tudok eggyel betelni. Elengedtem már ezt, őszintén, volt egy rosszabb évem és talán akkor halmozódott fel minden.

2022. aug. 28. 01:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
15%
ez nagy megvédés volt, egymást szavazgatjátok csak fel
2022. aug. 28. 12:17
 62/73 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem tudsz szöveget értelmezni, arról nem mi tehetünk
2022. aug. 28. 12:18
 63/73 anonim ***** válasza:
7%

59. "nőként kötelességem megvédeni a társaimat egy hímsoviniszta, kettős mércéjű társadalomban, ahol az érzelmi intelligenciát hírből sem ismerik."

Hát én is ezt a kettős mércét érzem, főleg ma már a globális hátszéllel rendelkező, az ég világon minden eszközzel a nőket a férfiak felé helyező világban.

Gondolj bele: fehér a bőrszínem(-10pont), heteró vagyok(-20pont), férfi vagyok(-80pont), van családom(-30pont), dolgozom(-8pont), törvénytisztelő vagyok(-14 pont).

Mennyivel jobb egy meleg színesnek, aki nő: minden őket védi(rasszizmus kártya), melegként istenként kell tisztelni őt, nő(+200 pont). Aki nem tartja be a törvényt, úgy él ahogy akar, a büntetési tételek egy semmirekellőnek vicc kategória.

Én mert fehér vagyok, az azt jelenti kollektív bűntudatot kell hogy érezzek. Rasszista is csak a fehér ember lehet, főleg ha férfi. Család? Az szembemegy a mai trendekkel, ha még a hagyományokat is tisztelem, akkor aztán tűzzel-vassal kergetnek. Mivel betartom a törvényt, ezzel sakkban is tartanak. Férfi vagyok, azaz jön egyből a bélyeg: nőgyűlölő, nőket verő, bunkó, szexista, hímsoviniszta. Ha egy nő csak gondol egyet, feljelenthet koholt vádak alapján is és kérdés nélkül kirúgnak. A párkapcsolati piac is kizárólag a nőkre épül, a nők válogatnak, a nők döntenek. Az más kérdés, hogy tartás, családi minták és neveltetés hiányában általában rosszul döntenek.

Mondj egy pár okot, hogy miért buli ma fehér férfinak lenni, főleg ha "csak" átlagos a külsőd? Sajnos szülni nem tudok, de ha tehetném átvállalnám.

2022. aug. 28. 13:41
 64/73 anonim ***** válasza:
88%

Azt hiszem te tényleg nem érted miről volt itt szó. Nem azért vagy automatikusan hímsoviniszta mert férfi vagy, hanem mert azt gondolod egy nő elhasznált lesz a szextől.

A rasszizmust nem tudom hogy kevertük ebbe bele :D

2022. aug. 28. 14:08
 65/73 anonim ***** válasza:
100%

Várj! Itt már keverve vannak a dolgok! Én azt mondom és állítom, hogy nekem nem kell ilyen nő. Ennyi és pont. A használt dolog valahogy kívülről szűrődött be, valaki írta én meg arra reagáltam, hogy valaki az én nyakamba varrta. Én olyan vagyok, hogy az én életemért vállalok felelősséget, hogy más mit csinál az az ő dolga. Azt is mondtam, hogy az emberek sajnos használják egymást. Ezt vállalom, de az elhasznált dolgot nem én mondtam. Remélem sikerül tiszta vizet önteni a pohárba.

Azt is megértem, hogy szinte minden emberben van tüske, amit alkalom adtán próbál törleszteni. Vagy legalábbis fájón érinti, és túlzásba viszi a reakcióját. Ezeken én átsiklok, emberek vagyunk. Vannak akik nem, és oldalakon kezdve elkezdenek személyeskedni. Erre meg azt mondom, itt kellene magába néznie, hogy vajon honnan is ered ez a fajta érzelmi hullám. Mert ez sem természetes. Én segítek vagy legalább is pozitívan állok mindenkihez, amikor durva vagyok, akkor nálam is a régi sebek okozzák. Én őszinte vagyok, mert csak ez az egyetlen út a sikerhez. Sajnos itt a gyk-n sokan önmaguk csapdájába vergődnek, inkább napokig oltogatnak másokat, mintsem azt mondanának hogy oké, túlreagáltam bocsi, problémáim vannak/voltak.

A 64-es kommented korrekt volt.

2022. aug. 28. 14:24
 66/73 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig már leírtam egyszer, hogy a torkunkon lenyomott kötelező píszískedést ne keverjük össze a bunkósággal.
2022. aug. 28. 14:33
 67/73 anonim ***** válasza:
66. Nálam nincs kötelező globális agyhalál. Katonás az vagyok, ez egyben jó és egyben rossz is.
2022. aug. 28. 14:37
 68/73 anonim ***** válasza:
78%
Csak a személyiség számít. Szerintem te aranyos vagy, tök okés. Jobb, mint a sok tucat. Engem nem érdekelne, ha egymillióval voltál se.
2022. aug. 28. 15:09
 69/73 anonim ***** válasza:
39%
#63 Te is tipikusan az a pasi (még véletlenül sem férfi) vagy, akinek böki a csőrét, ha egy nő is merészeli élvezni a szexet, hiszen akkor már "elhasznált" (ezen kiégtem). De egy pasi menjen ám át millió csajon, ő aztán nem lesz " használt" csak "edzett", meg "tapasztalt". Amúgy neked az fáj, hogy álmaidban nem csinálhatnál meg annyi nőt, mint szeretnél, ezért a nök a ribik, ha élvezik a szexet. Kis szánalomcsomag. 😂
2022. aug. 28. 19:13
 70/73 anonim ***** válasza:
39%
96. Nálam a szex a partnerem élvezetéről szólt mindig is. Tehát az első pont nem jött be. A használt, elhasznált jelzőn te rugózol, ez nem az bajom. A pasik hogy mennyi nőn mennek keresztül szintén érdektelen a számomra. Ez sem jött be. A negyedik ponttal rátapintottál a gyengémre, ezt beismerem! Sokkal több nőt kellett volna megdugnom, túl jó fiú voltam. Itt tiéd a pont! Ha anők élvezik a szexet, anak örülök, nem vagyok rosszindulatú. A "kis szánalomcsomag" megint nem jött be, remekül érzem magam, amit elterveztem elértem, de a mai napig tele vagyok tervekkel, úgyhogy boldog vagyok. Örülök annak amim van, ezért naponta hálát adok Istennek és a sorsnak. Kérdezz bátran, láthatod hogy ritka őszinte és értelmes ember vagyok... ;) Nagyítóval sem találsz a gyk-n ilyet... :D
2022. aug. 28. 21:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!