Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha minden tökéletes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha minden tökéletes, már ott vagytok hogy szívesen összejönnétek velem, de egy beszélgetés alkamával kiderül, hogy jópár sráccal voltam eddig akkor véget vetnétek az egésznek?

Figyelt kérdés

Nem fog valószínűleg első randi alkamából előjönni a kérdés, és lehet mikor még nem ismerjük eléggé egymást nem is hoznám fel, de titkot sem tartanék ezért valamikor előkerülne.

Tehát tegyük fel úgy, hogy nagyon megkedveltek, esetleg csinosnak, "barátnőképesnek" tartatok, talán már el is jutunk a kapcsolati státuszon egy magasabb fokra (mármint értsd, össze szeretnél jönni velem).

Ha megtudjátok (de persze tőlem, mert valahogy feljön témába) hogy előttetek nem éltem visszafogott életet, nem egy-két fiúval kavartam, bár mindenkinél mást jelent a "sok", akkor képesek lennétek ezért mégis kidobni mikor minden más klappol? Ez hatalmas red flag lenne?

Kérlek ne azzal gyertek hogy azért volt mert senkinek sem kellettem eléggé, vagy hogy fix megcsalnálak mert nem tudok eggyel betelni. Elengedtem már ezt, őszintén, volt egy rosszabb évem és talán akkor halmozódott fel minden.

2022. aug. 28. 01:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
76%
Engem ez nem zavarna, el tudnám fogadni. Nem ez alapján dől el, hogy ki milyen ember.
2022. aug. 28. 01:15
 2/73 anonim ***** válasza:
64%

Egyébként azt még megjegyezném, hogy általában az olyanoknál lesz az ilyesmi reg flag, akiknek nem igazán volt közük túl sok lányhoz és egyszerűen állszenten.

Számomra csak egy bizonyos esetben lenne az ilyesmi olyan, ami nem biztos, hogy olyan lenne amin túl tudnék lépni de ilyenről nem írtál vagy legalábbis nem érzékeltem.

2022. aug. 28. 01:20
 3/73 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek szépen elmondod hány pasiról van szó?

Nekem 5 lány volt az életemben.

2022. aug. 28. 01:20
 4/73 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, hogy 13 vagy 133. Hány éves vagy?
2022. aug. 28. 01:24
 5/73 anonim ***** válasza:
15%

Nekem az jutna eszembe, hogy nem tudsz vagy nem akarsz elköteleződni. Barátnő jelöltként nem tartanálak számon, szexkapcsolatra viszont jó lennél, tanulnék 1-2 trükköt biztos.

33F

2022. aug. 28. 01:27
 6/73 anonim ***** válasza:
100%

Milyen idős vagy, mekkora a szám, és neked mit jelent a kavarás?

Tudna az a mennyiség lenni, ami kiverné a biztosítékot, főleg ha 1 évre korlátozódik!

2022. aug. 28. 01:28
 7/73 A kérdező kommentje:

Nem tudom mennyi lepontozás meg beszolás lesz, de végülis anonim oldal.

21 éves vagyok, tehát még nem az "életreszóló páromat keresem.

Szexkapcsolat is akár tartozhat a kérdéshez.

20 fiúval feküdtem le, és ezen kívül 30 az akivel csak csókolóztam és semmi más.

Nem tudom így mennyire változik a vélemény, de ha csap hozzá idén 2 fiúval kavartam csak össze, másfél éves párkapcsolatom véget vetése után.

Remélem aki azt írta nem ez alapján dől el ki milyen ember az így is gondolja, én sem érzem hogy nem lennék jó ember azért mert volt ilyen időszakom. Nagy szavak, félek is használni, de megkomolyodtam, és már nem vonzanak a kalandok ennyire.

2022. aug. 28. 02:00
 8/73 A kérdező kommentje:

Megcsalni egyik barátomat sem csaltam meg, ha valakit szeretek hűséges vagyok. Ezt így hozzátenném.

És 16 évesen voltam először fiúval.

2022. aug. 28. 02:02
 9/73 anonim ***** válasza:
78%

Ez nekem sok lenne egy 21 éves lánynál.

33F

2022. aug. 28. 02:05
 10/73 anonim ***** válasza:
69%

Tehát 21 vagy, a kapcsolatot ha levonjuk akkor 19,5 év alatt jött össze 20 srác és 30 smár?

Az utóbbival nem lenne gond, de 20 ember szerintem is sok.

Inkább ne mondd el, engem lehet lelombozna.

2022. aug. 28. 02:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!