Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha minden tökéletes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha minden tökéletes, már ott vagytok hogy szívesen összejönnétek velem, de egy beszélgetés alkamával kiderül, hogy jópár sráccal voltam eddig akkor véget vetnétek az egésznek?

Figyelt kérdés

Nem fog valószínűleg első randi alkamából előjönni a kérdés, és lehet mikor még nem ismerjük eléggé egymást nem is hoznám fel, de titkot sem tartanék ezért valamikor előkerülne.

Tehát tegyük fel úgy, hogy nagyon megkedveltek, esetleg csinosnak, "barátnőképesnek" tartatok, talán már el is jutunk a kapcsolati státuszon egy magasabb fokra (mármint értsd, össze szeretnél jönni velem).

Ha megtudjátok (de persze tőlem, mert valahogy feljön témába) hogy előttetek nem éltem visszafogott életet, nem egy-két fiúval kavartam, bár mindenkinél mást jelent a "sok", akkor képesek lennétek ezért mégis kidobni mikor minden más klappol? Ez hatalmas red flag lenne?

Kérlek ne azzal gyertek hogy azért volt mert senkinek sem kellettem eléggé, vagy hogy fix megcsalnálak mert nem tudok eggyel betelni. Elengedtem már ezt, őszintén, volt egy rosszabb évem és talán akkor halmozódott fel minden.

2022. aug. 28. 01:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudnám elfogadni, nálam ez kizáró ok lenne. A szám, amit megadtál, rengeteg. És nem, nem vagy ettől rossz ember, de "használt" vagy. Gyakorlatilag nem érezném azt, hogy az "enyém" vagy (nem pejoratíve), ha az utcán kb. minden 2. pali is tudja, hogy hogy nézel ki alul, stb.. Nem vagyok prűd, nem gáz, ha valakinek van tapasztalata....de ez objektíve sok, túl sok. Más a tapasztalat-szerzés, és más az, h válogatás nélkül odaadod magad szinte mindenkinek. Volt egy rossz időszakod? Nekem is, és én ugyanennyi idő alatt 2 nővel jöttem csak össze alkalmira, pedig lett volna többre is lehetőségem. Persze nem vagyunk egyformák... Mondhatja itt bárki, hogy "ez nem számít" meg stb.. De, számít, csak hazudnak neked, hogy lefektessenek ők is, vagy annyira szerencsétlenek, hogy minden helyzettel megalkudnak, mert tudják, hogy úgysem kapnak máshogy nőt. Egy normális önbecsüléssel és önértékeléssel rendelkező férfinak nem kellenél barátnőnek, csak a lúzereknek vagy a rosszindulatú kihasználó típusoknak. Ebben biztos lehetsz.

Ha rám hallgatsz, a legjobb amit tehetsz, hogy költözz el és tagadd le.

2022. aug. 28. 09:41
 32/73 anonim ***** válasza:
78%

Hasonló voltam fiatalon mint te. Nekem 10 körül volt ez a szám a te korodban, de aztán 26 éves koromra 36 férfi(és két nő) jött össze.

Aztán jött a férjem és 12 éve nem voltam mással. Ha nem szedsz össze semmit, vigyázol magadra, hát egészségedre. Nem igaz, hogy nem fogsz tudni lehorgonyozni, hűségesnek lenni. A férjem nem tud pontos számot, nem kérdezte, de mindig nyíltan vállaltam, hogy kipróbáltam mindenfélét és volt több kalandom. Ő sem szentéletű, nem csinált ebből problémát.

Én nem bántam meg, hogy kiéltem magam. Egyáltalán nem is hiányzik. Szép volt, jó volt, épp elég volt.

2022. aug. 28. 09:45
 33/73 anonim ***** válasza:
68%

31 te normàlis vagy???

Használt??

Tán prosti vagy minek gondolod?

Minden második férfi??? 20 fő lenne a minden második férfi???

Költözzön el?? Mi vaan?? Úgy adod elő, mintha 200 pasi lett volna, csak mert neked 2 nő volt. Képzeld, a te beszűkült világértelmezéseden kívül más is létezik.

Egyszerűen nem bírom eltűrni, ha egy nőről bárhol így beszélnek.

Főleg, hogy szerencsétlen még bizonytalan is. Az ilyen agyhalott válaszok még tovább mérgezik az ènkèpét.

Hasznàlt…idióta.

2022. aug. 28. 10:11
 34/73 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem amúgy ehhez senkinek semmi köze, engem sose kérdeztek erről és engem sem érdekel a másik múltbeli nemi élete. Ami fontos az a jelen és a jövő. Emiatt nem leszel használt, aki szemében igen akkor jobban is jártál, ha emiatt nem kellesz neki.
2022. aug. 28. 10:12
 35/73 anonim ***** válasza:
18%

33: annak ellenére, hogy lehordasz mindennek, mégis a tiéd a teljesen frusztrált, idegbajos komment. Gondolom mélyen érint téged is, meg fáj az igazság. Őszinte véleményre voltatok kíváncsiak, hát megkaptátok. El kellene tudni viselni, hogy nem mindenki tapsol ehhez a viselkedéshez. Ja, hogy csak azt a választ fogadjátok el, ha egy férfi teljesen balfék módjára mindent benyel nektek meg az is jó, ami nem jó...így már értem. Nincs is több kérdésem.

Te is csak egy ilyen agyonhasznált selejt lehetsz.

2022. aug. 28. 10:13
 36/73 anonim ***** válasza:
68%

"20 fiúval feküdtem le, és ezen kívül 30 az akivel csak csókolóztam"

Uhh, még ha a világ legjobb nője lennél, akkor se kellenél, bocsi.

2022. aug. 28. 10:14
 37/73 anonim ***** válasza:
93%
Semmi baj nincs azzal, ha valaki kifejti a véleményét de a használt selejtnek hívni a másikat se kifejezetten intelligens dolog.
2022. aug. 28. 10:17
 38/73 anonim ***** válasza:
36%

Az életben mindennek van értéke.

Egy használt autó nem ér annyit, mint egy szalonból kihozott új.

De a használt autók között sem ér ugyanannyit egy 5 éves meg egy 30 éves.

Az emberek között sem ugyanannyi fizetést kap egy közmunkás mint egy mérnök.

A kapcsolatok terén is megvan az értéke mindennek.

Aki ezt nem érti, az nem tud, vagy nem akar gondolkodni. Ilyen egyszerű.

A nők sem fogadnak el egy alkoholista férfit pl., nem ugyanannyi az értéke, mint egy tiszta életvitelű, megbízható férfinak.

Mit kell ezen csodálkozni? Mindenki exkluzívat, privátot szeretne. Ami teljesen érthető és jogos.

2022. aug. 28. 10:19
 39/73 anonim ***** válasza:
74%

"Semmi baj nincs azzal, ha valaki kifejti a véleményét de a használt selejtnek hívni a másikat se kifejezetten intelligens dolog."

Válaszreakció volt egy ezt megelőző nemtelen fröcsögésre. De azt te sem vetted észre. Csak ha megvédi magát valaki, csak az az unintelligens... Aki hasonló primitív módon elkezdi a fröcsögést, az nem az, ugye?

2022. aug. 28. 10:20
 40/73 anonim ***** válasza:
100%
Egy tárgy és egy ember nem összehasonlító. De ha ragaszkodsz hozzá, hogy az embereket is “értékelj”, akkor nem értem miért azalapján hogy milyen a szexuális élete. De mindnekinek szíve joga, csak ahhoz viszont semmi jogod szerintem hogy pálcát törj mások felett és használtnak nevezd.
2022. aug. 28. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!