Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha minden tökéletes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha minden tökéletes, már ott vagytok hogy szívesen összejönnétek velem, de egy beszélgetés alkamával kiderül, hogy jópár sráccal voltam eddig akkor véget vetnétek az egésznek?

Figyelt kérdés

Nem fog valószínűleg első randi alkamából előjönni a kérdés, és lehet mikor még nem ismerjük eléggé egymást nem is hoznám fel, de titkot sem tartanék ezért valamikor előkerülne.

Tehát tegyük fel úgy, hogy nagyon megkedveltek, esetleg csinosnak, "barátnőképesnek" tartatok, talán már el is jutunk a kapcsolati státuszon egy magasabb fokra (mármint értsd, össze szeretnél jönni velem).

Ha megtudjátok (de persze tőlem, mert valahogy feljön témába) hogy előttetek nem éltem visszafogott életet, nem egy-két fiúval kavartam, bár mindenkinél mást jelent a "sok", akkor képesek lennétek ezért mégis kidobni mikor minden más klappol? Ez hatalmas red flag lenne?

Kérlek ne azzal gyertek hogy azért volt mert senkinek sem kellettem eléggé, vagy hogy fix megcsalnálak mert nem tudok eggyel betelni. Elengedtem már ezt, őszintén, volt egy rosszabb évem és talán akkor halmozódott fel minden.

2022. aug. 28. 01:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
65%

Hagy döntse már el mindenki hogy belefér-e ez neki vagy sem. Aki meg itt veri a nyálát habzó szájjal hogy mekkora parasztság már ha ez a tündéri agyonhasznált nő nem kell neki, az meg esetleg azonosult a kérdezővel?

Meg döntsük már el hogy a kérdés hasznosságát pontozzuk, vagy azt hogy a válasz szubjektíven mennyire azonosítható önmagunkkal?! A f*sznak kell lepontozni azokat akik nem szeretnének kapcsolatot egy ilyen lánnyal? Ez nem válasz a kérdésre?

Sok mentális beteg, aki ide jön vállveregetésért mert neki nem volt gyerekszobája, nem kapott szeretetet és egy f*s az élete, de behazudja magának hogy ő mekkora jó és igaz ember. A egy nulla vagy, önmagadat nem tudod meghazudtolni, egy l*f*szt vagy te elfogadó!

Pont azért vagy ekkora nulla az életben, mert nem tudsz átlépni önmagadon, meg a sérelmeiden.

Ennyi a véleményem az itt sértődött pitsaként vergődő senkiháziakról. Krva unalmas ez a nagy elfogadás hype, majd azt mindenki eldönti saját maga hogy kinek mi fér bele. Aki meg azzal jön hogy az az ember aki bizonyos feltételek alapján választ az egy felszínes senki, az meg csak magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Bammeg, válogatunk! Akkor neked meg kívánok egy börtöntölteléket... hmmmm ne is foglalkozz a múltjával, a lényeg a jelen és a jövő. Agyhalott konzumidióta! Nem számít a múlt? Normális vagy? Pont ezért lett ennyire értéktelen minden, mert a hozzád hasonlóknak el lehet adni a nagy lapát sz*rt is, ha az szépen be van csomagolva. A rendszerben és a kritikus gondolkozás hiánya ide vezet.

2022. aug. 28. 10:23
 42/73 anonim ***** válasza:
87%
Mindenki eldöntheti kit vagy mit szeretne, de használtnak nevezni valakit akkor sem jogos, én ezért pontoztam le.
2022. aug. 28. 10:25
 43/73 anonim ***** válasza:
81%

"Mindenki eldöntheti kit vagy mit szeretne, de használtnak nevezni valakit akkor sem jogos, én ezért pontoztam le."

Ez egy szubjektív véleményem volt, nem jog vagy jogtalanság kérdése. Egyébként a vélemény-nyilvánítás jogos, még akkor is, ha nem egyezik a tiéddel.

Amit sokat használnak, az használt. Az már egyéni problémátok, hogy nálatok ez egy pejoratív fogalom. Igen, az ember nem tárgy, de attól még értéke van. Ki mondta, hogy csak a szexualitása határozza meg? Nem csak az! De az is a része, tehát az IS! Szexuális téren használt, mert objektív mércével mérve is túl van azon a határon, ami mértékletesnek lenne nevezhető. Ha szerintetek nincs objektivitás, akkor a prosti sem prosti, hisz úgysem számít semmilyen szám, se semmi? Akkor az sem baj, ha édesanyátokat annak nevezi valaki? Gondolkodjatok már.

Egyébként jól írta a 41-es. Ha ennyire toleráns meg elfogadó itt mindenki, akkor a sittről szabadult akárkire se mondjátok, hogy sittes, vagy hogy ült. Az elvált apukára/anyukára se mondjátok, hogy elvált. Senkire ne mondjunk semmit akkor. Ne nevezzünk semmit a nevén.

2022. aug. 28. 10:33
 44/73 anonim ***** válasza:
80%

Számomra akkor sem jogos, mert el lehetne mondani egy vélemény úgy is, hogy nem illeted a másikat semmilyen sértő szóval. Nekem ebből van elegem, hogy az emberek úgy dobálóznak a szavakkal mintha nem lenne súlya. Miért kell belerúgni a másikba? Most nem csak ez a használt, minden más sértő kifejezésre gondolok.

Ellehet mondani az embernek a véleményét, de miért nem lehet anélkül hogy közben szemelyeskedik? Miert nem elég annyi, hogy nekem nem férne bele? Neem, oda kell tenni hogy használt hogy 1percig felsőbbrendűnek érezhesd magad, hogy bezzeg te nem vagy használt.

Emberek úgy esnek egymásnak meg illetik egymást szavakkal hogy csak pislogok. Miért egymáson töltjük ki a mérgünket? Kinek ártott a kérdező azzal, hogy kalandozott? Az, hogy valakinek ez nem fér bele, teljesen oké. Mindenki eldöntheti mi alapján választ párt. De használtnak, selejtnek nevezni a másikat az én szememben pl nagyobb “bűn” mint az, hogy jól érezte magát.

+mitől lesz valaki jobban “használt” attól ha 20 pasival 20X szexel, mintha egy pasival 100X? Teljesen értelmetlen.

Lehet nevén nevezni a dolgokat, mert egy elvált ember elvált lesz. De “használt” senki sem lesz , csak mert szabadon megeli a szexualitasat. Nem egymást keresitek akkor, ennyi.

2022. aug. 28. 10:41
 45/73 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy igen. Ez a használt szó elég degradáló. Az egész szexualitást degradálja. Én kölcsönös örömszerzésre törekszem, nem arra, hogy használjuk egymást.

Aki használtozni szokott, annak ez sokat elárul a szexuális kultúrájáról. Bizonyára ő maga úgy tekint a másik nemre, hogy használja azt.

2022. aug. 28. 10:46
 46/73 anonim ***** válasza:
0%

43. "Senkire ne mondjunk semmit akkor. Ne nevezzünk semmit a nevén."

Korszakos globális elvárás, most nevelik ki a gondolkodásra és természetes önvédelemre képtelen konzumidióta társadalmakat. Most oltják beléjük hogy ne merjenek önálló véleményt formálni még a rosszról sem, mert azzal másokat megsértenek. Sőt, szégyenérzetet keltenek a normalitás iránt, éljenek a devianciák, mert azok az igazi egyéniségek. Így lett a heteró emberekből ostoba homofób, így lett rasszista aki gyűlöli a cigányok meg a négerek által elkövetett erőszakot, itt már aki udvarolni szeretne az tutyimutyi, a lányoknál dicsőség az 50+ partner 5 év alatt, menő csaj az, aki már ez első randin rommá dugatja magát, szuper egyéniség az, aki a természete rossz oldalával terrorizálja a környezetét stb...stb...stb.

Az elfogadás manapság arról szól, hogy a jó emberek tolerálják a bunkó parasztok, meg a nemzet és családromboló ördögfajzatok hulyeségeit. Itt meg is szűnt a tolerancia, ha felszólalsz valami ellen ami nem tetszik, akkor te leszel a felszínes senkiházi.

Innen üzenem, hogy akinek fontos a belső, fontos a külső, fontosak az egyéb körülmények, azok pont hogy nem felszínes emberek, hanem nagyon is mélyek. Aki bármit és bárkit elfogad, na ő a felszínes, mégis akkor mi alapján dönt? Jajjj, a rózsaszín média meg globális agysorvasztó ideológiák hatása... oké értem! Hála Istennek, ennek a förmedvénynek a többség még ellenáll.

Szóval a liberál irányzat követői fogadjanak be egy drogos sittes trógert, mert ugye nem számít a múlt. Ha már kiüti náluk a biztosítékot hogy normális ember el szereti dönteni hogy ki mellett szeretne élni...

2022. aug. 28. 10:51
 47/73 anonim ***** válasza:
4%

"Ha egy pasinak volt ezer kalandja, ő a farokkirály"

mert a férfiaknak több munkája van benne

ha egy nő szétrakja a lábait, már ketten dugják, ez nem nagy érdem

2022. aug. 28. 10:53
 48/73 anonim ***** válasza:
100%
Lehet meglepő lesz, de a nők is élvezik a szexet, nem csak passzív “elszenvedői” akiket dugnak. Általában, kölcsönösen szexelnek egymással az emberek, aki “dugja” a nőket, azzal nem szívesen állnék le.
2022. aug. 28. 10:55
 49/73 anonim ***** válasza:
28%

45. Ne akadjál már le egy szón! Akinek volt 30-40 szexpartnere, ott inkább használatról beszélhetünk mint elmélyült kapcsolatokon. Senki nem beszél használatról 4-5 partner után.

Simogassál oroszlánt, igaz hogy eddig mindenkit megevett, de ne érdekeljen a múltja. Téged biztosan nem fog megenni, mivel a jót feltételezed róla, és elfogadó vagy! ;)

2022. aug. 28. 10:55
 50/73 anonim ***** válasza:
87%
De, fennakadók a szón, mert sértő. Azt sugallja, hogy ha nőként szexelsz akkor elhasznált leszel, ez meg több mint káros.
2022. aug. 28. 10:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!