Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha minden tökéletes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha minden tökéletes, már ott vagytok hogy szívesen összejönnétek velem, de egy beszélgetés alkamával kiderül, hogy jópár sráccal voltam eddig akkor véget vetnétek az egésznek?

Figyelt kérdés

Nem fog valószínűleg első randi alkamából előjönni a kérdés, és lehet mikor még nem ismerjük eléggé egymást nem is hoznám fel, de titkot sem tartanék ezért valamikor előkerülne.

Tehát tegyük fel úgy, hogy nagyon megkedveltek, esetleg csinosnak, "barátnőképesnek" tartatok, talán már el is jutunk a kapcsolati státuszon egy magasabb fokra (mármint értsd, össze szeretnél jönni velem).

Ha megtudjátok (de persze tőlem, mert valahogy feljön témába) hogy előttetek nem éltem visszafogott életet, nem egy-két fiúval kavartam, bár mindenkinél mást jelent a "sok", akkor képesek lennétek ezért mégis kidobni mikor minden más klappol? Ez hatalmas red flag lenne?

Kérlek ne azzal gyertek hogy azért volt mert senkinek sem kellettem eléggé, vagy hogy fix megcsalnálak mert nem tudok eggyel betelni. Elengedtem már ezt, őszintén, volt egy rosszabb évem és talán akkor halmozódott fel minden.

2022. aug. 28. 01:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
31%

Nem.

amúgy ha egy szép csaj azt mondaná 30 évesen , hogy 2 pasija volt , úgyis azt hinném , hogy hazudik

2022. aug. 28. 06:10
 22/73 anonim ***** válasza:
76%
Semmi bajom nem lenne vele. En is viszonylag sok novel voltam. Van akinek ez, van akinek az jon be
2022. aug. 28. 06:18
 23/73 anonim ***** válasza:
78%
Ha ez nem probléma, akkor van kedved ismerkedni?
2022. aug. 28. 06:42
 24/73 anonim ***** válasza:
55%
Hát ez elég elszomorító "mennyiségre". Nekem ez egy elég visszataszító érzés lenne, hogy te már minden "sarkon" megfordultál kavartál. Számomra max ilyen szám az 5 lenne, de mivel eddig csak 1 lánnyal voltam együtt, azt preferálom, ha ilyen számmal rendelkezik a lány is. 21 éves fiúként már most azon vagyok, hogy életreszóló kapcsolatot keressek, veled ellentétben. A felfogás sokat számít, ugyan akkor ez mindenkinek más és ez csak az én véleményem.
2022. aug. 28. 07:02
 25/73 anonim ***** válasza:
55%

Úristen…1-2 válaszolót leszámítva mekkora fogalmatlan parasztok vagytok…

Azt levonni ebből a szàmból, hogy megbízhatatlan, nem tud megmaradni senki mellett…

Az a baj, hogy itt az is mindig fennhangon okoskodik, aki jobb lenne, ha hallgatna, mert totál el van szakadva a realitástól és a saját elmebeteg fantazmagóriáit vetítgeti mindenkire valós tapasztalat híján.

Kérdező:ez egy privát adat, nincs köze hozzá senkinek. Aki ezen kardoskodik és ettől teszi függővé a kapcsolatot, abban biztos lehetsz, hogy nem szeret, nem tisztel, és nem kár érte.

Csakis a kettős mérce, és az álszenteskedés miatt jobb ezt titkolni, hisz fel sem merülhet normális emberben, hogy emiatt rossz ember vagy elítélendő vagy. Senkit nem csaltál meg, nem kaptál el betegséget, amit nem adtàl át másnak, úgyhogy az itt felvonuló hisztizők mind kiállították magukról a szegènységi bizonyítvànyt.

Bár legalàbb tudod, hogy mely nyomorultakat kell elkerülni. Tipikusan ő róluk beszélünk mindig, hogy na ők sz@r alakok és elítélendők, mert azt hiszik, különbek, mint màs, hogy majd ők megmondják, hogy egy nő nem alkalmas párnak, csak használgatni, mert szerintük lotyó.

Na az ilyeneket kell leokádni, nem pedig téged.

2022. aug. 28. 07:30
 26/73 anonim ***** válasza:
60%
Arra gondolnék valami mentális zavarod van, és hosszú távra nem vagy jó választás.
2022. aug. 28. 07:31
 27/73 anonim ***** válasza:
91%

No vagyok, szerintem sok.

Ha egy férfiról megtudom, hogy ennyi lánnyal volt, az szinten nem vonzó számomra. Nálam nincs kettős mérce.

24 éves vagyok, négy partnerem volt, mindegyikkel kapcsolatban voltam, egyejszakasom nem volt.

2022. aug. 28. 07:40
 28/73 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem egy normális lánynak fordított esetben sem lenne ez pozitív.

Ettől függetlenül ha a pasit ez nem űzi egyből világgá, es jobban megismer, akkor ha beléd szeret bármi lehet belőle.

Arra viszont készülj fel hogy lehet neked lesz igazán kinos amikor a pasi megmondja hogy neki volt összesen 5...

2022. aug. 28. 08:21
 29/73 anonim ***** válasza:
67%

Tök jó, hogy kiírod ezeket a kérdéseket. Innen is látszik mennyire kiéhezett szánalmas faszik vannak ezen az oldalon. Akik azt írják, hogy igen, összejönnének veled azoknak a fele életében nem látott még nőt ruha nélkül. Max prostit. Felesleges adni a válaszaikra. Nekik még a 100 kilós, fogatlan cigány is megtenné csak álljon már le velük egy körre. Szánalmas.

A kérdésre válaszolva: nem tudom. Egyrészt örülnék, hogy őszinte vagy és elmondtad. Másrészt nekem az a 20 as szám már sok lenne. Az jönne le, hogy még nem élted ki magad és én is csak egy újabb strigula lennék.

2022. aug. 28. 09:21
 30/73 anonim ***** válasza:
74%

Sok pasinak bejönne, mert egyből egy bevállalós szexmániás olcsó nőnek tartanának, akivel pár perc alatt ágyba lehet bújni.

Nekem nem kellenél, mert annál sokra többre tartom magam, mint hogy beállja a sorba, és én legyek a 49-edik. Nincs problémám az ismerkedéssel, nem lennék rád utalva, nálam magasabban van a léc emberileg és morálisan is.

2022. aug. 28. 09:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!