Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 1-2 hét ismertség után összejönnétek valakivel?
Múlthét hétfő óta ismerek egy srácot (évfolyamtársak vagyunk) és ma megkérdezte,hogy járunk-e. Nem mondtam rá semmit,mert ez nekem gyors. Nem is ismerem úgy igazán és ő se engem. Ez csak egy felszínes kapcsolat lehetne nem? Csak a külsőm fogta meg,hisz nem is ismer szinte,egy hete beszéltünk először. Igaz hétvégén találkoztunk,de ennyi.
Jó fej,helyes,de szerintem ez nem "okés". Mi a véleményetek egy ilyen dologról?
Páromat facebook-on ismertem meg egy közös ismerős posztjában. Egy hétig leveleztünk, aztán taliztunk (nem randi volt, egy filmet másoltam volna le tőle), de annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy már akkor elhívott vacsizni, egy hétre rá meg randira hívott egy koncertre, és akkor már nála is aludtam. És azóta is csak egy hetet aludtunk külön, mert külföldön volt:P Másfél éve tart a dolog:)
Azt akarom ebből kihozni, hogy neked kell érezni, ha te jónak látod, hát hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!