Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha minden tökéletes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha minden tökéletes, már ott vagytok hogy szívesen összejönnétek velem, de egy beszélgetés alkamával kiderül, hogy jópár sráccal voltam eddig akkor véget vetnétek az egésznek?

Figyelt kérdés

Nem fog valószínűleg első randi alkamából előjönni a kérdés, és lehet mikor még nem ismerjük eléggé egymást nem is hoznám fel, de titkot sem tartanék ezért valamikor előkerülne.

Tehát tegyük fel úgy, hogy nagyon megkedveltek, esetleg csinosnak, "barátnőképesnek" tartatok, talán már el is jutunk a kapcsolati státuszon egy magasabb fokra (mármint értsd, össze szeretnél jönni velem).

Ha megtudjátok (de persze tőlem, mert valahogy feljön témába) hogy előttetek nem éltem visszafogott életet, nem egy-két fiúval kavartam, bár mindenkinél mást jelent a "sok", akkor képesek lennétek ezért mégis kidobni mikor minden más klappol? Ez hatalmas red flag lenne?

Kérlek ne azzal gyertek hogy azért volt mert senkinek sem kellettem eléggé, vagy hogy fix megcsalnálak mert nem tudok eggyel betelni. Elengedtem már ezt, őszintén, volt egy rosszabb évem és talán akkor halmozódott fel minden.

2022. aug. 28. 01:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
100%

46 és a többi agysebész!

Ne mossuk már össze a kötelező píszískedést meg a bunkóságot!

Lehet akkor neki annyit írni, hogy neked nem fér bele, nem lennél vele.

Ez lenne az intelligens.

Hogyne akadnék már ki a nőket gyalázó, fölöslegesen bunkó, bàntó kommenteken?

Megjegyzem még pluszban:attól, hogy a ti szubjektív véleményetek szerint elítélendő a 20+ partner, nem kellene abszolút igazságként kezelni, és mindjárt nem lenne vita.

Nem vagytok ti különbek senkinél, hogy azt higgyétek, ti határozzátok meg az értékrendet.

2022. aug. 28. 10:58
 52/73 anonim ***** válasza:
26%

51. Én pont hogy intelligensen leírtam 2 mondatban. mégis a halál f*szára le lettem pontozva. Innentől kezdve piszkosul nem érdekel kinek mi tetszik vagy sem.

Ha már használat. Kezd el a nőtársaiddal a nyelvészkedést meg a erkölcs csőszködést. Ti mondjátok hogy nektek már az első randin fontos a szex, mert hát ti nem pazaroltok időt olyan férfira, aki nem hozza az elvárásokat. Ergo használjátok a férfit, tudod úgy, mint amikor vannak teszt napok pl. egy autómárkánál. Meg ne gyere már azzal hogy nektek nőknek micsoda nagy dilemma lefeküdni egy pasival. Szimpla élvezeti forrás, azaz használat. Mint egy vibrátor. Azt is használjátok. Arról nem is beszélve, hogy ti döntötök hogy lesz szex vagy sem. A férfi ha fejen áll, akkor sem lesz szex ha egy nő nemet mond. Ti vagytok azok, akik a szexuális forradalomra hivatkozva fűvel-fával b*sztok(erre nincs jobb szó). Minden tiszteletem a normális nőké, akikben van még tartás.

Az én tiszteletemet nem fogja kivívni egy olyan nő, akin előttem már 50 pasi végigment. Konkrétan mire is gondolok ilyenkor? Arra hogy nem volt gyerekszobája, nem voltak normális szülei, nem voltak normális barátnői, barátai. Az a viselkedés amit eddig produkált az össze nem egyeztethető azzal az életszemlélettel amit én képviselek.

Számomra lenne ciki ha összejönnék egy olyan nővel, akiben már minimum 50 f*sz volt. Nem is bíznék benne, mondj egy okot amiért kellene? Valószínűleg könnyűvérű, normális női modellt sosem látott otthon sem.

"Nem vagytok ti különbek senkinél, hogy azt higgyétek, ti határozzátok meg az értékrendet."

A magad nevében beszélj, én nem vitatom hogy te ilyen vagy. Az én értékrendemet meg én határozom meg, a neveltetésem, a családom, a baráti köröm, a tapasztalataim, az emberi tulajdonságaim, a morális szintem, a környezeti hatások alapján. Ezek után még a vitát is feleslegesnek tartom, mert nem vagyunk azonos szinten, jelentsen a szint akármit is.

A másik meg az, hogy találtam mindig is olyan lányokat, akin nem ment át a fél világ, a szüleikkel jóban voltak, odafigyeltek egymásra, erkölcsileg/emberileg, intelligenciára, külsőre és belsőre megfelelők voltak.

Egy ilyen anonym fórumon meg késztetést sem érzek arra hogy visszafogjam magam, a feleslege jópofizás nem a stílusom. Főleg amikor ez a nagy elfogadó közösség csak azt fogadja el, amit ők jónak tartanak.

2022. aug. 28. 11:12
 53/73 anonim ***** válasza:
81%

Abban semmi intelligens nincs , ha sértő jelzők nélkül nem tudsz megfogalmazni egy véleményt.

Mégegyszer. Nem kell összejönnöd senkivel akivel nem akarsz. De nem vagy felsőbbrendű azért mert neked kevesebb partnered volt(jött össze) és nincs jogod elhasználtnak nevezni senkit. Vagyis bocsánat, minden jogod megvan rá, csak semmivel se leszel jobb mint az “elhasznált lányok”. Mindenkinek más az értékrendje, egyik se jobb a másiknál, csak megkell találni a hasonló felfogású embereket, anélkül hogy sértegetnéd azt akinek több minden fér bele.

2022. aug. 28. 11:22
 54/73 anonim ***** válasza:
7%

20 × 15 centi = 3 méter kőkemény fasz járt benne

+30 különböző férfitől csók

2022. aug. 28. 11:33
 55/73 anonim ***** válasza:
88%

Ezeknek mondhatod.

Még ő mondja, hogy nem vagyunk egy szinten.

Ő egy egyszerű agyatlan tahó, aki az őszinteség mögé akar bújni, pedig csak sima bunkó. Az őszinteséghez intelligencia és empátia kell. A bunkósághoz semmi, úgyhogy az könnyű. A kettőt összemosása az idióták “érvelésében” (fröcsögésében) kap helyet.

2022. aug. 28. 11:34
 56/73 anonim ***** válasza:
85%
Engem azért zavarna ez a szám, mert nekem a szex nem csak a kielégülés. Nekem az intimitás része is fontos, hogy odabújok egy nőhöz, aki simogat, átölel. Pár órás ismeretségben ez nem élhető meg. Nekem is voltak alkalmi kapcsolataim, ha nagyon ki voltam éhezve és egy "még dugható" kategóriájú nő hajlandóságot mutatott. De abba tized annyi energiát se fektettem, mint egy hónapokig tartó kapcsolatba. Azt feltételezem kérdezőről, hogy ő szex nélkül 2 hetet se bír, így ha valami miatt nem tudunk szexelni ( külföldön vagyok, kórházba kerülök) símán lefekszik majd a szomszéddal is akár, mert nem olyan ronda. Ráadásul én a nőknél azt tapasztaltam, hogy kell az érzelem a szexhez egy normális nőnél. Akinek meg csak egy bio- vibrátor a férfi az lelkileg instabil. Bizonytalan. Ami a kérdésből is látszik. Aki maga se tudja mi a jó vagy rossz, saját értékrendje sincs, abba én energiát nem fektetek.
2022. aug. 28. 11:37
 57/73 anonim ***** válasza:
74%
ja, ez teljesen természetes, ha 21 éves korára egy kisebb falu teljes korabeli férfi lakossága átment rajta, mindenki ilyen feleségről vágyik
2022. aug. 28. 11:48
 58/73 anonim ***** válasza:
16%

55. Itt vagy már te is. Neked van életed azon kívül hogy itt fikázol mindenkit? Intelligencia. Olyan jókat röhögök rajtad. Vered a nyálad egy nulla nívóval rendelkező, nagyjából a provokatív és a primitív határok között mozgó proli oldalon. Nem kell féltened, az életben nagyon jó helyen vagyok, köszönhetően az intelligenciámnak és az értékrendemnek megfelelően.

Viszont! ... és ez a lényeg, itt nem fogom vissza magam, mivel hogy ez a közeg nagyjából ezt érdemli. Mindenki az érdemei szerint. Ne gyere itt nekem elfogadással, meg felsőbbrendűséggel, meg ne tahózz, az empátiát se emlegesd. Egy óvodás kislány szintjén mozogsz, nem tudsz leszállni senkiről sem, neked állandóan a kápónak kell lenni.

A bíróságon erre mondják azt hogy szó a szó ellen. A te szavad pontosan annyit ér mint az enyém. Érveljél már légyszi egyszer az életedben. Amolyan mondat, háttér, alátámasztás, példa, tapasztalat.

Ja, tudom, neked az egyetlen tanács: "beszéljétek meg". Jár a pacsi, hú ezekkel a tanácsokkal el is mehetnél online pszichológusnak, úgy is trendi a dolog, ma már mindenki pszichológus, ez mondjuk rontja az esélyeid.

Az életben keresztbe lenyelnének, ha be kellene jönnöd hozzám, akkor már az ajtóban megigazítanád a ruhád, nagy levegőt vennél. Feltéve ha előtte átjutottál még 10 ajtón, meg lenne időpontod. Névtelenül hogy te kibe mit és kit gondolsz bele, az meg csak a kis fantáziavilágod szüleménye. Mint ahogy a véleményed is ezt tükrözi.

Az egymondatos fantáziátlan mantráidat el ne felejtsd kiírni, ezek hozzák a százalékodat!

Értem én hogy te valakinek érzed magad a proli bunkókkal szemben, de ez nem az én kabátom. Ha van kérdésed, ott a privát, tedd fel. Ahhoz meg már puca kell.

Hatalmas az "érvelésed": írtál durván három sort, abban 5 negatív jelzőt. :)

2022. aug. 28. 11:50
 59/73 anonim ***** válasza:
36%
Nekem nincs kérdésem hozzàd, nem is érdekel, hogy mi van a valóságtól elszakadt fantáziáló fejedben, csak a kérdezőt védem meg, mert úgy érzem, nőként kötelességem megvédeni a társaimat egy hímsoviniszta, kettős mércéjű társadalomban, ahol az érzelmi intelligenciát hírből sem ismerik.
2022. aug. 28. 12:12
 60/73 anonim ***** válasza:
76%
+ketten írogattunk neked ugyanazzal a “pipa számmal”
2022. aug. 28. 12:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!