Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebből még lehet valami? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből még lehet valami? Vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Tanácsot kérnék, nem tudom mitévő legyek. Adott egy férfi, akivel több, mint két éve ismerjük egymást. Akkor volt egy randink, meg most nemrég. Igen, furcsa, de elmondtam neki, hogy nem állok készen kapcsolatra. Ő így is keresett pár havonta, de csak cseteltünk, pár szót váltottunk, néha találkozni akar, de én kb. közömbösen leszereltem.

Most a 2. randink nagyon jól sikerült, oldottan beszélgettünk, nevetgéltünk, a végén öleléssel és szájrapuszival búcsúztunk el. Én már mentem volna, mikor ő visszahúzott, még egy puszira. Ez nekem jól esett, hisz úgy tűnt odavan értem. Rögtön kert második randit, de kicsit hezitálva vaszolgattam és néha pár óra múlva írtam vissza. Ő mindig azonnal válaszolt. Végülis igent mondtam, utána kicsit megvarialta az időpontot, meg, hogy jó lenne látni engem, habár most hirtelen elfoglalt lett. Ekkor már rosszat sejtettem és tényleg lemondta a 2. randinkat. Azt írta, majd a következő héten valószínűleg ráér. Én erre azt válaszoltam, hogy akkor írja csak meg, hogy mikor jó neki, ha már biztosan tudja. Rosszul esett nekem és ezt éreztetni akartam vele, de nem hinném hogy bunkó voltam. Ennek lassan két hete és azóta sem ír nekem, én pedig dacból nem írok rá. Mit ronthattam el? Sokszor elutasítottam, úgy érezte jatszadozom vele stb...? Nem jatszmaztam, egyszerűen padlón voltam és nem akartam senkivel kapcsolatot. Most viszont közelebb érzem magamhoz és nagyon fáj, hogy ott, akkor a találkozónkon megnyílt, de azóta cseten sem beszélget velem. Mit tehetnék, nem szeretném veszni hagyni, de zaklatni sem akarom.

2022. júl. 30. 20:59
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
az is lehet, hogy nem akar senkit és csak erre a barátkozás részre volt szüksége, még ha nem is tudta magáról.
2022. aug. 15. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!