Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány több mint egy hete nem keres, írjak még neki vagy hagyjam?
Mindig is szokása volt ritkán írni, mivel elég elfoglalt, de azért 3-4 napnál több sosem telt el, hogy valahogy ne keresett volna, legalább annyira, hogy írjon minden rendben, csak zsúfoltak a napjai. Most utoljára kb másfél hete beszéltünk. Akkor csak üzenetet váltottunk, kedves hangnemben szivecskékkel meg minden, mint mindig, semmi szokatlan nem volt benne, még mondta is, hogy van egy jó sztorija, másnap elmeséli (azóta sok másnap eltelt mondjuk). Azóta egyszer írt egy jó reggelt üzenetet, majd mikor megkérdeztem, hogy telik a napja, azt már meg sem nézte. Ez volt kb 1 hete. Jelenleg fogalmam sincs, hogy mi van, pláne mivel semmi arra utaló jel nem volt, hogy bármi probléma lenne köztünk.
Azóta őszintén szólva a büszkeségem miatt nem kerestem... Nem akarok magamból tök hülyét csinálni. Ha meg nagyon nem ér rá, zavarni sem szerettem volna. Mit gondoltok próbáljam keresni valahogy, vagy inkább hagyjam, hogy majd ő keressen, ha szeretne?
Teljesen felesleges írni neki.
Ha az életvitelébe nem fér bele a veled való beszélgetés, később sem fog.
Az a gond a nem érdeklem őt résszel, hogy pl a találkozásokat is mindig sürgeti. Sőt egészen konkrétan részemről ez az egész barátság volt egészen addig, míg el nem kezdte adni alám a lovat, tehát ebben így nem látom az összefüggést.
És amúgy nyilván szoktam keresni, de ha most egy kérdésemre 1 hete nem válaszol, folyamatosan kérdezgessem minden nap újra? 😂
Elnézést a részletek kihagyásáért, csak az elmúlt fél évünket hosszúnak találtam volna leírni...de remélem így korrigálva teljesebb a kép.
Ebben teljesen igazad van egyébként, hogy ha nem ér rá akkor felesleges a kapcsolat, csak valamilyen szinten már most érzek egy olyan fokú kötődést, ami miatt jelenleg ha tisztázás nélkül elkezdenék randizgatni, rohadtul lelkiismeret furdalásom lenne.
Köszi a válaszokat, meg a felvilágosítást, hogy akkor valószínűleg én hiába lelkiismereteskedek, ő tesz rám 😆
Valószínűleg megpróbálom vele ezt még ma tisztázni, minél előbb, annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!