Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbálkozzak tovább a lánynál vagy hagyjam békén? Szerintetek lehet esélyem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__67038..
16F
A lány 15L
Azokat a dolgokat már megbeszéltük és elvileg nem haragszik,legalábbis ő ezt mondta.
A héten benyitottam hozzájuk tesire,pont tornasorban voltak,ez a lány egy csomószor rámpillantgatott.
Azóta nem láttam egészen máig.
A buszpályaudvaron vártam a buszra,alig voltak ott rajtam kívül.
És láttam őt hogy épp a váróterem felé megy.
Egy csomószor néztük egymást utána félrenéztünk.
El akartam indulni utána,WC re mentem mivel útbaesett a hely amerre volt.
Körülnéztem hogy tényleg ott van e.és igen.
Bent ült a váróteremben,egyedül.
Nem sikerült elég bátorságot vennem magamon ezért kint maradtam és leültem a váróterem kijáratához hogy ha majd kijön akkor odamegyek hozzá.
Épp a telefonom néztem,ő jött ki,biztos látott de én nem láttam hogy rámnézett volna.
1 perc múlva elindultam utána de út közben megtorpantam és visszamentem oda ahonnan először észrevettem őt.
Nem volt egy busz se köztünk így szabad volt a látótér.
Pont háttal állt.aztán láttam hogy hátrafordul felém és egymást néztük pár másodpercig.
1 perc múlva megint hátrafordult és néztük egymást.
És ekkor indultam oda hozzá.
Köszönten neki,ő is nekem,egy mosollyal fogadott.
Csak sajnos nem a busza indulása előtt 3 perccel kellett volna odamennem.
Abban a 3 percben a mai napról beszélgettünk hogy mi volt...
Zenét hallgatott miközben beszélgettünk,úgy hogy csak egyik füléből vette ki és ebből az jött le hogy nem szenteli nekem teljesen a figyelmét.
Kinyílt a busza ajtaja,ő elővette a buszbérletét személyit meg ami benne volt.
Valami olyat mondott nekem hogy "várj...és lassan elindult a buszra.
Szóval ezt nagyon nem értettem.
Elkoszontem tőle,nemtudom hallotta e,és elmentem.
Nemtudom mit csinált,mi volt ezután.
Szerintetek?
Ti mit gondoltok erről a szituációról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!