Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem vagy hagyjam inkabb majd ir ha akar? Tobbi lent
Par hete megismertem egy sracot ,randizgattunk , es mivel egyikonknek sincs senkije lefekudtunk egymassal.Az eset utan is minden nap keresett beszeltunk en vagy 2x irtam neki .Aztan ugy volt hogy talalkozunk meg lattam rajta a lelkesedest de vegul nem jott ossze .Sajnos eleg elfoglalt ,sportol,dolgozik ,de szerintem attol szakithatna ram idot .Mostanra kicsit eltavolodtunk ,mar nem beszelunk minden nap, utoljara o irt ram de nagyon keveset beszeltunk . Hianyzik ,de nem tudom keressem e mert nem akarok kapaszkpdni bele es serulni lelkileg ..
Nem kerek az oktato szovegekbol hogy csak arra kellettem neki . 19 l, 23 f
Koszonom a valaszokat, irtam neki ,egybol vissza is irt , de megint keveset beszeltunk , azt mondja nincs baj ,csak faraszto napjai vannak ..meg most meghalt egy baratja is,es ki van miatta .
Egy ideje nem ir vissza ..de ilyen maskor is volt . Esetleg ha nem ir egyaltalan vissza akkor hagyjam hogy majd o keressen ?
Miquel, pl. mondja el az érzéseit, ha vannak :) Vagy csak érdeklödjön, ha érdekli a másik.
Kérdezö, én sajnos ugyanebben a szituban vagyok. Engem se keres a srác, pedig nagyon jól érezte magát velem, sokat beszélgettünk. De most,hogy nem jött össze a tali pár napja, ö nem keres. Én hivtam 2x. Most már nem akarom keresni, nehogy úgy érezze nyomulok. Szóval nem egyszerű, amikor szeretnél tudni a másikról, szeretnéd ha felhivna, érdeklödne stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!