Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Várjak rá vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak rá vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Egy kicsivel több mint két hónapja randizok egy férfivel. Hetente egyszer találkozunk, legtöbbször hétvégén.(Mert mindketten este 6ig dolgozunk - nekem ez nem lenne baj, de ő nem akar hétköznap) Csinálunk valami programot, aztán ottalszom, és másnap délelőtt hazahoz. Hétköznap néha-néha telefonálunk egymásnak, de amúgy facebookon folyamatosan beszélünk.

Én már többet szeretnék, úgy is érzem, hogy jól megvagyunk. És rákérdeztem, hogy ő mit gondol erről. Azt a választ kaptam, hogy szerinte működni fog a dolog, de még legyek felé türelemmel, mert át kell gondolnia.

Kicsit rosszul érintett, mert azt hittem, hogy ő is érez valamit.

Szerintetek? Csak húzza-halasztja? Vagy két hónap tényleg kevés?

Eddig őszinte, egyenes embernek ismertem meg.

Mindketten harmincasok vagyunk.

2022. márc. 11. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Hát...nem találkoztok valaki sokat az igaz, de ennyi idő után tudhatná hogy akar'÷ komolyabbat vagy sem. Én egy kis időt hagynék meg neki, de max egy hónapot. Ha utána sem tudja, akkor hagynám. De persze mindenki máshogy áll hozzá ezekhez.
2022. márc. 11. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

Csak félti a kényelmét hogy nyugidtan finghasson otthon.

Valszeg hozzá van szokva a magányhoz.

Be lehet ilyenekhez épulni kicsit karakánabb legyél. Nehezen de hozzá tudnak szokni ahhoz hogy megosszák a kis magánéletuket. Csak nemigen rugalmasak. A nőnek kell iranyitobbnak lennie.

Exemmel volt hasonlo. Kezdetben pl.mindig csak a nappalijában volt velem ott is szexeltunk. Egy idő mulva már a háloszobájába invitált mindig.

Még később mikor elegem lett abbol hogy nem akar elem aludni...kezdtem vádaskodni hogy lehet vmi baj lehet vele éjszakánként, vádoltam olyannal hogy lehet alvajáro vagy abnormálisan aludhat, talán mentalis beteg...pár nap mulva már egyutt aludt velem

Minden lassan fokozatosan aprankent lépésekben alakult csak ki hogy végre valahára eljutottunk egy normalis kapcsolatvitelhez ami masoknal már első naptol megy, nálunk az 3 hónap volt..

2022. márc. 11. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Exemnél tényleg már az is hatalmas szó ha egy nőt a hálószobai ágyon fogad es nem a nappaliban🤣
2022. márc. 11. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szintén harmincasként többre vágynék. Nem is konkrétan a 2,5hónappal van a baj, hanem hogy nem találkoztok csak hétvégén.. este 6 után azért még van élet. Ez ilyen akarom is meg nem is. Inkább nem, de kényelmes.. Szerintem nézd objekíven kapcsolatot egy pillanatra. Felvállalt kapcsolatról van-e szó, mennyit mozdít érted, megéri-e neked az erőfeszítés amit érte teszel stb.

Amikor ez megvan szépen cukin mond el neki. Nyuszómuszó én úgy érzem elég időt hagytam neked a gondolkodásra, és bár én oda vagyok érted, nem látom, hogy ez kölcsönös lenne. Nekem már nagyon kevés a heti szombati program, ettől többre vágyom.

Aztán nézd meg mit lép. Ha akar valamit vakarózni megteszi, ha nem meg nem pocsékoltál rá még pár hónapot.

2022. márc. 11. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
35%

Az ilyenekben ez fokozatosan alkul.ki a nő jelenletére az igény.

Nem sok ertelme van az ultimatumoknak.

Aki nincs az hiányozni sem tud.

Eloszor szerintem probalni kellene valahigy csatlakozni ill belekerulni az életébe. A "résekre"nyitott kapuira rámenni.

2022. márc. 11. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!