Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebből még lehet valami? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből még lehet valami? Vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Tanácsot kérnék, nem tudom mitévő legyek. Adott egy férfi, akivel több, mint két éve ismerjük egymást. Akkor volt egy randink, meg most nemrég. Igen, furcsa, de elmondtam neki, hogy nem állok készen kapcsolatra. Ő így is keresett pár havonta, de csak cseteltünk, pár szót váltottunk, néha találkozni akar, de én kb. közömbösen leszereltem.

Most a 2. randink nagyon jól sikerült, oldottan beszélgettünk, nevetgéltünk, a végén öleléssel és szájrapuszival búcsúztunk el. Én már mentem volna, mikor ő visszahúzott, még egy puszira. Ez nekem jól esett, hisz úgy tűnt odavan értem. Rögtön kert második randit, de kicsit hezitálva vaszolgattam és néha pár óra múlva írtam vissza. Ő mindig azonnal válaszolt. Végülis igent mondtam, utána kicsit megvarialta az időpontot, meg, hogy jó lenne látni engem, habár most hirtelen elfoglalt lett. Ekkor már rosszat sejtettem és tényleg lemondta a 2. randinkat. Azt írta, majd a következő héten valószínűleg ráér. Én erre azt válaszoltam, hogy akkor írja csak meg, hogy mikor jó neki, ha már biztosan tudja. Rosszul esett nekem és ezt éreztetni akartam vele, de nem hinném hogy bunkó voltam. Ennek lassan két hete és azóta sem ír nekem, én pedig dacból nem írok rá. Mit ronthattam el? Sokszor elutasítottam, úgy érezte jatszadozom vele stb...? Nem jatszmaztam, egyszerűen padlón voltam és nem akartam senkivel kapcsolatot. Most viszont közelebb érzem magamhoz és nagyon fáj, hogy ott, akkor a találkozónkon megnyílt, de azóta cseten sem beszélget velem. Mit tehetnék, nem szeretném veszni hagyni, de zaklatni sem akarom.

2022. júl. 30. 20:59
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Hát, itt vagyok megint, eddig bírtam. Úgy néz ki igazatok lesz, a nagy bocsánatkérések után ismét ugyanaz a nóta. Semmi érdeklődés, megígérte a talit, de semmi, pedig azt írta a héten nagyon ráér, eddig semmit nem írt! Ezt én már elkönyveltem magamban veszett ügyként, nagyon fáj de kénytelen leszek továbblépni. Miért nem lehet őszintének lenni az emberrel? Ez már a kétszínűség legalja, ha a múltkori fogadkozas után megint ugyanaz lesz. Nagyon csalódott vagyok. :(
2022. aug. 11. 19:35
 32/41 anonim ***** válasza:
aki hülye játékokat játszik, mindig hülye nyereményeket nyer :)
2022. aug. 11. 20:16
 33/41 anonim ***** válasza:

elvesztette ez a csávó az érdeklődését, a személyes találkozó után rájött, hogy mégsem vagy akkora nyeremény, mint azt első látásra, az első időszakban gondolta

elmúlt az érdeklődése

ezzel már nincs mit csinálni

2022. aug. 11. 20:18
 34/41 anonim ***** válasza:
Ó, sajnálom! Szurkoltam pedig, ugyanakkor azt is leírtam, hogy sajnos az ilyen sztorik szinte mindig így folytatódnak:-(
2022. aug. 11. 20:28
 35/41 A kérdező kommentje:
Köszi:) nem baj jobb ez így, amúgy sem bírtam volna ezt a hullámvasutazást és alakoskodást.
2022. aug. 11. 20:38
 36/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne bándd! Gondolj arra, hogy ha lett is volna valami köztetek, esetleg az is ilyen nyögvenyelős, kényszeredett kapcsolat lett volna. Jobb, ha még most kiderül, mintha belekeveredtél volna vele valamibe, amiből nehezebb lenne kiszállni.
2022. aug. 11. 21:22
 37/41 anonim ***** válasza:
38%

"hullámvasutazást és alakoskodást"

azt a büdös mindenit

neked azért van jó vastag bőr a képeden

meg igen gyenge realitásérzéked

2022. aug. 11. 21:24
 38/41 A kérdező kommentje:
Nem csak rá gondoltam ennek kapcsán, magamra is. Igen én se vagyok jobb, de nekem megjött az eszem és nyílt lapokkal akartam játszani. Meg is kérdeztem mit akar most. Erre ő? Bájolgás és további hitegetés.
2022. aug. 11. 22:03
 39/41 anonim ***** válasza:

"Igen én se vagyok jobb, de nekem megjött az eszem"

nem jött meg neked az eszed, hiszen 90%-ban hosszú időn keresztül ezt csináltad, konkrétan még azután is hitegetted, játszadoztál

erre én már jóval korábban mondtam volna, hogy a lecsó nem éri meg, nem éri meg a belefektetett időt, energiát a juice

2022. aug. 12. 10:32
 40/41 A kérdező kommentje:
Utolsó, biztos pasi vagy, azért véded azt az oldalt ennyire. Akkor, hogy tisztázzuk kicsit a dolgokat: én sose hitegettem, pont az elejétől fogva megmondtam, hogy nem állok készen kapcsolatra, akkor szakítottam(f*s lelkiállapotban, ptsd-vel biztos örömteli és hosszú kapcsolat lett volna belőle ugye?;) De ezt mind nem mondhattam el neki. Tehát én nem játszottam el, hogy mennyire odavagyok, utána meg koppant szegény (mint ahogy én ). Az ő döntése volt ezután mindig, hogy tovább keresett, mikor mindig le volt pattintva. Sőt inkabb ő nézett hülyének, hogy így elovehetett bármikor a fiókból. Mit rontottam el? Nem emlékeztem pár dologra, ebben taktikaztam, de nagy dolog. Mintha nem mindenki ezt csinálná, sőt még rosszabbakat. Sokmindenre gondolok, de inkább egy nagyon egyszerű oka van: túl csóró vagyok neki. Mert ő tehetős, mert ő anyagias, azt leszűrtem, nyaralgatni jár, én meg ebben nem sokszor tudnék részt venni, inkább lekoppintott. Lehet tetszem neki, de nálam semmi nem változott, neki egy pénzes nő kell, ennyi.Csak ezt túl ciki lenne bevallani.
2022. aug. 12. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!