Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebből még lehet valami? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből még lehet valami? Vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Tanácsot kérnék, nem tudom mitévő legyek. Adott egy férfi, akivel több, mint két éve ismerjük egymást. Akkor volt egy randink, meg most nemrég. Igen, furcsa, de elmondtam neki, hogy nem állok készen kapcsolatra. Ő így is keresett pár havonta, de csak cseteltünk, pár szót váltottunk, néha találkozni akar, de én kb. közömbösen leszereltem.

Most a 2. randink nagyon jól sikerült, oldottan beszélgettünk, nevetgéltünk, a végén öleléssel és szájrapuszival búcsúztunk el. Én már mentem volna, mikor ő visszahúzott, még egy puszira. Ez nekem jól esett, hisz úgy tűnt odavan értem. Rögtön kert második randit, de kicsit hezitálva vaszolgattam és néha pár óra múlva írtam vissza. Ő mindig azonnal válaszolt. Végülis igent mondtam, utána kicsit megvarialta az időpontot, meg, hogy jó lenne látni engem, habár most hirtelen elfoglalt lett. Ekkor már rosszat sejtettem és tényleg lemondta a 2. randinkat. Azt írta, majd a következő héten valószínűleg ráér. Én erre azt válaszoltam, hogy akkor írja csak meg, hogy mikor jó neki, ha már biztosan tudja. Rosszul esett nekem és ezt éreztetni akartam vele, de nem hinném hogy bunkó voltam. Ennek lassan két hete és azóta sem ír nekem, én pedig dacból nem írok rá. Mit ronthattam el? Sokszor elutasítottam, úgy érezte jatszadozom vele stb...? Nem jatszmaztam, egyszerűen padlón voltam és nem akartam senkivel kapcsolatot. Most viszont közelebb érzem magamhoz és nagyon fáj, hogy ott, akkor a találkozónkon megnyílt, de azóta cseten sem beszélget velem. Mit tehetnék, nem szeretném veszni hagyni, de zaklatni sem akarom.

2022. júl. 30. 20:59
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
63%

Elég fura. Nekem fura, hogy eddig érdeklődött most meg semmi, pedig tudja, hogyha írna akkor lenne köv randi. Én így arra fogadnék, hogy fene tudja miért, de ennek annyi. Hacsak nem valami über bunkón írtad meg neki, hogy majd akkor írjon ha biztosan tudja. De igazából még ekkor is fura, hogy nem ír.

De amúgy írhatsz neki azért, de akkor viszont legyél világos ne ilyen hellot írj neki, hanem pl azt, hogy szeretnél találkozni.

de egy kicsit benne van, hogy nem veszi valamiért komolyan. szóval kockázatot vállalsz.

2022. júl. 30. 21:48
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ismerős az alapsztori, és sajnos nem ritka, hogy odavan az egyik fél, a másik ímmel-ámmal, félvállról veszi, aztán fordul a kocka, és felcserélődnek a szerepek:-( Soka oka, magyarázata lehet, nekem nem lett ilyenből happy end sajnos:-( Viszont szerintem is megér egy próbát, és egyetértek az egyessel, írj rá, de ne small talk típusú csevegés legyen, hanem egyenesen a talira rákérdezve! Ha furán viselkedik, kitér előle, akkor egyértelműen bukó, és lehet, soha nem tudod meg a miérteket, de legalább megpróbáltad.
2022. júl. 30. 22:10
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
így van, game over
2022. júl. 30. 23:13
 4/41 A kérdező kommentje:
Értem. Jó, hogy írtatok, köszi. Nem voltam bunko, udvariasan írtam mg, de neki lehet ez is sok volt ki tudja. Már én is szinte biztosra veszem, eleinte azt hittem jatszmazik, hogy ez valami taktika, de már gyanús, hogy nem az. Talán nem is baj, mert ezzel a viselkedéssel nekem 100-ról 10%-ra zuhant vissza az érdeklődésem, a kezdődő érzések....csak azért zavar, mert habár millió oka lehet, talán tudom rá a választ. Úgy érzem én vàltottam ezt ki a viselkedesemmel, mondandómmal, amiket ő félreértett, illetve jelentéktelennek érezheti magát mert úgy viselkedtem. Szóval azt gondoltam, nyíltan rákérdeznék, hogy ez-e az oka...nincs veszítenivalóm, hátha vissza tudom ezt még fordítani, mert annyira ritkán kedvelek meg valakit...mondjuk valami lezárást azért várnék, nem ghostingolàst, pláne hogy múlt héten tisztára kivoltam emiatt, csak nem mutattam.
2022. júl. 30. 23:37
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem döntesz időben, könnyen így járhatsz. Megértem, hogy a távolságtartásod elijesztette.
2022. júl. 31. 06:03
 6/41 A kérdező kommentje:
Értem én, de mikor két évig nem találkoztunk, az teljesen megfelelt neki, most egy randi után kb egy hetet hezitàltam, az szerintem normálisabb mint rögtön a nyakába ugrani, de nem sok az egy hét. Egy nagyon határozott emberről van szó,szóval tudom, hogy nyomós oka van annak amiért nem keres, ezért szeretném tudni.
2022. júl. 31. 07:12
 7/41 anonim ***** válasza:
47%
Kérdezzed meg tőle! Hívd fel telefonon!
2022. júl. 31. 07:15
 8/41 anonim ***** válasza:
Ne kérdezd meg, valószínűleg nem válaszolna őszintén. Sajnos ez benne van a pakliban, hogy az ismerkedés folyamán az egyik fél valamiért eltűnik. Lehet, hogy csak a játék izgalma tetszett neki, hogy megszerezhet a hezitálásod ellenére is, aztán elvesztette az érdeklődését. Én nem keresném a helyedben.
2022. aug. 2. 09:24
 9/41 A kérdező kommentje:
De jó, hogy írtál. És mi van akkor, ha miattam lett ilyen, mert hülyén viselkedtem kicsit (ami igaz), plusz az utolsó üzenetem lehet bunkósàgnak vette. Ha megpróbálnak tisztázni, talán elérhetőek valamit? Vagy legalább megnyugodnék, hisz megígérte a talit..
2022. aug. 2. 11:10
 10/41 A kérdező kommentje:
*megpróbálnám, elérhetek, ez az autocorrect...
2022. aug. 2. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!