Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet hogy mégis van nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy mégis van nála esélyem? Vagy hagyjam inkább?

Figyelt kérdés
van egy munkatársnőm, aki ugyan nem közvetlenül velem dolgozik, de szoktam látni épületen belül. volt még kb 3 hónapja egy céges összejövetel nagyobb társasággal ahol ő is megjelent, sokat beszélgettünk, biztosra vettem, hogy nyomul rám, végig flörtölt, nagyon kihívóan viselkedett, meg is tetszett nekem nagyon. Aztán másnap közölte, hogy reméli nem értettem félre a viselkedését, őt gyakran értik félre a férfiak, sokszor ilyen közvetlen meg szeret flörtölni, de van barátja akit szeret és akihez hűséges. Ez kicsit meglepett, aztán egy-kétszer még volt hogy összefutottunk közös rendezvényeken, amiből az egyiken szintén végig tette- vette magát, mosolygott rám, flörtölt, a másikon meg láttam, hogy egy másik férfival csinálja pontosan ugyan ezt, aki szintén nem a párja volt.. a gond az, hogy hiába próbálom elfelejteni őt, nagyon vonzó benne valami.. és nem az hogy kirakja a mellét vagy közönségesen öltözködik, hanem valami megmagyarázhatatlan bája van ami miatt nem tudom elengedni a történteket.
2022. márc. 17. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, mindenkivel így viselkedik.
2022. márc. 17. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"valami megmagyarázhatatlan bája van ami miatt nem tudom elengedni a történteket." - Csak nem arról van szó, hogy éppen senkit nem érdekelsz, ő meg mutatott egy kis érdeklődést és most rákattantál?

Hagyjad.

2022. márc. 17. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
a cég lotyója
2022. márc. 17. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bakker nemá ne simpelj
2022. márc. 17. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
ha levegőnek nézted volna lehet bejöttél volna neki. így olyan vagy, mint a többi.
2022. márc. 17. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Hagyjad nem éri meg. Nézzél meg inkább egy jó filmet.
2022. márc. 17. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont ugyan ilyen kolléganőm van, ráadásul a pasija is a cégnél dolgozik. Megdugtam a csajt, azóta sem derült ki, úgy teszünk mintha mi sem történt volna
2022. márc. 17. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!