Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a tévhit honnan ered illetve miért népszerű még mindig, hogy a férfinek kell fizetni egy randin?
Bevált eddig a nézeted? Volt barátnőd, párod? Ha igen, akkor volt akinek ez rendben volt szóval máskor is találhatsz ilyet.
Nem volt? Hát akkor sajnos ugye a baj nem mindenki mással van.
"úgyhogy alighanem inkább elmegyek szerzetesnek."
Mindenkinek jobb lesz. Csak szegény szerzeteseknek nem.
Kérdező!
Most komolyan, te mit teszel bele egy kapxsolatba, randiba?
Most már tényleg érdekel!
#115: az intellektusát és a pénzét biztosan nem :))
valszeg akkora neki, mint egy kardszárnyú delfinnek, lehet hogy azt.
Nyilván költői túlzás volt. De akkor fussunk neki negyedjére is.
Szerintem teljesen rendben van, hogy egy párkapcsolatban gesztusokat teszünk egymásnak. Még az is, hogy adott esetben egy kapcsolat legelején, amikor még bizonytalan a helyzet. Viszont mi az a logikus magyarázat, amiért ez szinte mindig a férfi lesz?
A mai társadalomban, amikor már az emberek szocioökonómiai státusza nemenként vagy teljesen kiegyenlített, vagy legfeljebb marginális különbségekről beszélhetünk, nem látom, hogy ezeket figyelembe véve miként jutunk el oda, hogy 100-ból 99-szer ez a feladat akkor mégis a férfira marad azon kívül, hogy így szokás, de ez nekem nem elegendő magyarázat. Ezért nem tudom elfogadni azt, hogy itt ennyire egyértelműen nem nekem adtok igazat.
#117! Te ellentmondásba keveredsz magaddal is. Nem tudom, melyik hozzászólásodban írtad, amikor a kapcsolat későbbi szakaszára utaltak, hogy nem a kapcsolat érdekel CSAK a randi. Akkor itt a válasz:
A nő a nőiességét adja. Igen, azt, hogy szép, csinos, kívánatos lesz, és nőies a viselkedése. Ezzel kelti fel a férfi figyelmét.
A férfi a férfiasságát adja. Kezdeményező, udvarias, előzékeny és biztonságot sugall, vagyis fizeti a fogyasztásukat. Ezzel kelti fel a nő érdeklődését.
A későbbi kapcsolaton belül már úgy osztják fel a szerepeket, ahogy akarják. De! Az első randi célja a hódítás. Két heteroszexuális ember között ez csak úgy lehetséges, ha mindenki a saját nemi szerepét adja.
Leírtuk 1000x, nem kell neked fizetni, csak annak az a következménye, hogy nagyobb valószínűséggel kelti fel más "hím" a "nőstény" érdeklődését. Pont mint az állatvilágban. Hiába háborogsz, te döntöd el, hogy bevállalod azt az 1000forintos költséget, vagy lemondasz a nőről, és duzzogsz a gyakorin. Hidd el, nekünk tök Mind1, melyiket választod.
117:"100-ból 99-szer ez a feladat akkor mégis a férfira marad"
ez saját mérés? mert akkor nem lehetsz vmi sikeres a nőknél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!