Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a tévhit honnan ered illetve miért népszerű még mindig, hogy a férfinek kell fizetni egy randin?
"ha nem úgyis jó, majd jön a következő. "
Sokat elmond a női gondolkodásról ez a félmondat. Jöjjenek csak sorban, aztán fizessenek is, mert én.. olyan szép vagyok! Én ennyit vagyok képes beletenni a kapcsolatba, ugye elég?
Ennyit arról, hogy a nők mennyire anyagiasak :D
Jól van. Hisztizz csak. Senki nem kapálózik. Kiemelsz egy apró részletet egy hatalmas halmazból és azon rugozól.
Várj csak. Biztos nagyon csóró vagy.
Igen, rekesszük ki és hiteltelenítsük azt, aki nem fekszik le a nők álomvilágának és nem hajlandó kiszolgálni minden irreális igényüket, biztos csóró!
Nem, csak racionális vagyok.
nálad nem a fizetés/nem fizetés a gond
hanem a mentalitásod
tételezzük fel összejön egy csaj - együtt akartok élni - hogyan is lesz ez a nem fizetek semmit? fillére pontosan kiszámolod a havi rezsit, kajat, miazmást? te 4 percet fürdesz te meg 6ot akkor te többet adsz bele?
mi lesz ha lesz gyerek??? vajon az ö szükségleteit hogyan osztod?
ha a nő marad otthon vele neki pont a közösen vállalt gyerek miatt lesz kevesebb a pénze. bár te is maradhatsz otthon a gyerekkel - nincs tiltva..
és sorolhatom ahol nem tudod megoldani h te nem fizess
75#
Gondolom nem szép, kövér nővel nem mész randira. A férfiak csak a külsőre mennek és nem akarják megismerni a csúnya nők lelkét.
Nagyon szép, mindent elmond.
Amúgy amennyire is fáj, nem vagy egyedülálló, ha te nem akarsz fizetni ok, megyek tovább. Te meg várjad csak azt a nőt akinek ez megfelel, van időd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!