Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a tévhit honnan ered illetve miért népszerű még mindig, hogy a férfinek kell fizetni egy randin?
100
Hogy tudtál egy ilyen szövegbe ennyi jobber hülyeséget belesűríteni? :D
74.
"Jöjjenek csak sorban, aztán fizessenek is, mert én.. olyan szép vagyok! Én ennyit vagyok képes beletenni a kapcsolatba, ugye elég?"
Részletezd kérlek, te mit teszel egy kapcsolatba. A farkadon kívül persze.
Mert 500 forintot se. Akkor mit?
Nyilván ezt a kérdést kifogod kerülni.
És a másik kérdésemre se válaszoltál. Minek neked nő? Miért nem jó egyedül, úgy, hogy költesz mindent magadra?
Ugye tudod hogy a nőknek a szépítkezés is pénzbe kerül.
Ha ő azt fizette magának te meg fizeted a randit akkor 50/50.
😉
106. Hát ha nem akarsz nőt akkor ne fizesd a randit. Hagyd meg őket a normálisaknak.
😉
". Ezek opcionális dolgok, a randin viszont muszáj fizetni."
Nem muszáj, mondhatod, hogy fele-fele, ahogy a nő is mehet smink nélkül, semmi extra ruhában, csak többnyire kicsípjük magunkat, hogy jó benyomást tegyünk, ahogy a férfiak is fizetik a számlát első randin... többnyire. Pont ugyanaz a szitu.
"Csak most, pár éve lett divat már 3-4 évből is problémát csinálni."
A nőknek jóval többe. A kondi bérlet ára ugye adott, de a női fodrász sokkal-sokkal drágább, főleg hosszú hajon. És akkor még ott a kozmetikus, körmös, már aki jár, és azért a nők nem 3 gatyát kombinálnak 4 pólóval egész szezonban. Ez a low budget verzió. Ha valaki jár pilláshoz, szoliba, tartós smink, stb, a határ a csillagos ég.
Részletezd kérlek, te mit teszel egy kapcsolatba. A farkadon kívül persze.
Mert 500 forintot se. Akkor mit?
Kérdezem újra. És ahogy a 109 írja.
Én nem járok sem kozmetikushoz, sem fodrászhoz sűrűn, de ígyis 30 ezer havonta a külsőm.
Ennyibe kerül alsó hangon, hogy egy nő úgy nézzen ki, hogy a férfiaknak tetszen és ebbe még nincs is benne minden.
Te elmész havonta 4500ert fodrászhoz? Bravo.
De mindegy, mert fizetni nem ezért kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!