Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a tévhit honnan ered...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a tévhit honnan ered illetve miért népszerű még mindig, hogy a férfinek kell fizetni egy randin?

Figyelt kérdés
Én azt hittem, hogy az egyenlőség teljes körű, az anyagiakra is kiterjed és a felelősségvállalásban is megjelenik, óriási csalódás lenne azt látni, hogy a nők aljadék módon megspórolják a felelősséget és a kiadásokat, de közben egyenlőségért ordibálnak. 😱😱

2022. jún. 25. 13:09
 151/171 anonim ***** válasza:
70%

"ha a férfiak is belenyúlnak a rendszerbe a maguk belátása szerint."

Te max. a szarba fogsz belenyúlni :D

2022. jún. 29. 16:13
 152/171 anonim ***** válasza:
70%

"Ahol nincs, onnan nem is hiányzik a magázódás"

SIkerült elárulnod magadról mennyire tanulatlan, műveletlen és félreinformált vagy. és nyilván nem csak ebben, hanem másban is.

Elárulom neked, az angol nyelv ismeri a tegezést, magázást, és ami a modern angolból napjainkra kikopott, az pont a tegezés, tehát az angolok mindenkit magáznak! Shakespeare is használta a műveiben, és napjainkra az akkori magázódos forma maradt meg. Másrészt nagyon is különbséget tudnak tenni a aközött, hogy egy haverral beszél vagy mondjuk hivatalos személlyel.

2022. jún. 29. 16:18
 153/171 A kérdező kommentje:

"néhány kis mitugrász ezen nem változtat. "

Elárulom, hogy mindenki változtat rajta és a civilizáció minden tagja folyamatosan alakítja a kultúrát és a szokásainkat, igen, a mitugrászok is, úgyhogy efelől nyugodt lehetsz :D

"Mindenhol fellelhetőek a hozzád hasonló különcködő okostojások, akik egyszerűen abszolválható társadalmi normák szisztematikus kritizálásában látják a hőn áhított különlegesség zálogát, amit semmilyen más módon elérni nem tudnak."

Itt talán vetítésről lehet szó, én a magam részéről egyáltalán nem tartom magamat ilyen pitiáner dolgok miatt különlegesnek, egyszerűen amióta az eszemet tudom, mindent, akár tabunak számító dolgokat is konzekvensen megkérdőjelezek, aztán ha az észrevételeim ellenére a végén több a pro, mint a kontra, akkor elfogadom. A randin a férfi dolga fizetni című történet mellett az egyetlen érv, hogy így szép, és a nőknek ez milyen jó, ezért született meg a kérdés.

"Nők közt is ismerek olyat, aki újra és újra és újra felháborodik azon, hogy egy társaságban a férfiak a férfiakkal fognak kezet."

Helyes, joga van hozzá, én simán meghallgatnám, hogy hogyan érvel, és az is lehet, hogy neki van igaza.

"tippelhetsz, hogy mekkora a foganatja."

Tippelhetek, de a felvetések igazságtartalmát az nem csorbítja, hogy egy kis társaságban nekiállnak pfujolni, mert mást gondolnak.

"De hát hajrá, legfennebb nem lesz csajod. Végülis ki nem szarja le?"

Úgy gondolom, hogy én tartom magam az elveimhez, eszerint élek, ez így helyes. Azért nem fogok szerepeket játszani és nem leszek gerinctelen, hogy majd a gerinctelenségem miatt jöjjön össze velem valaki, úgyhogy ilyen tekintetben én elégedett vagyok.

2022. jún. 29. 16:39
 154/171 A kérdező kommentje:
A személyeskedésekre elvi okokból sajnos továbbra sem tudok reflektálni, de ha néhányakat sikerült ilyen szinten triggerelni, akkor már megérte felvetni ezeket a problémákat.
2022. jún. 29. 16:39
 155/171 anonim ***** válasza:
100%

154, persze, hogy megérte, mert végre figyelemhez jutsz.

Még a válaszadók többsége gondtalanul randizik, te ennél sokkal nehezebben.

2022. jún. 29. 19:00
 156/171 A kérdező kommentje:

"Még a válaszadók többsége gondtalanul randizik, te ennél sokkal nehezebben."

De ez senkit nem érdekel és nincs is relevanciája, a tényekről beszéljünk!

2022. jún. 29. 19:07
 157/171 anonim ***** válasza:
95%

Ok.,beszéljünk a tényekről. Szerinted nem jó, ha a férfi fizet első randin. Semmi gond, erről egy embert kell meggyőzni, a randipartnered. Mi többiek, meg továbbra is úgy csináljuk, ahogy nekünk jó. Szerencsére nekünk is csak a saját randipartnerünkkel kell erről egyeztetnünk, veled nem.

Feljöttél ide megváltani a világot, nem jött össze, törődj bele, haladj tovább. Fölösleges tovább rágni ezt a gumicsontot. Mint látod, egyre kevesebb az új válasz, senkit nem fog érdekelni a vergődésed. Egy bizonyos ponton túl, magaddal beszélgetsz.

2022. jún. 29. 19:45
 158/171 anonim ***** válasza:
96%

Hm. Ekkora marahasagokat ...

Na a fiamat arra tanitom h ha elhiv egy lanyt randizni akkor o fizet. Nem kell nagy dolog egy udcsi vagy tea, kv, suti. Ez egy gesztus a lany fele.

Majd ha lesz kovetkezo randi akkor felesben fizetik.

Egy igazi ferfi galans nagylelku is!

2022. jún. 29. 20:02
 159/171 anonim ***** válasza:
95%

De nem értem, miért hisztizel. Ha nem akarsz, nem fizetsz. Nem kötelező. De akkor sehova ne hívd meg a csajt, vagy közöld, hogy csak saját részed fizeted.

Nem tilos. Senki nem akadályoz meg, hogy megtedd.

2022. jún. 29. 20:04
 160/171 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, innentől minket már csak az érdekel, mikor lesz nőd, és hogy mióta nincs?

De tudjuk a választ, soha nem is volt, nincs, és nem is lesz.

Bele kéne törődni haver, hogy egyszerűen alkalmatlan vagy a feladatra.

Mindenki más meg párban éli az életét, végülis párosan szép az élet.

2022. jún. 30. 06:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!