Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a tévhit honnan ered...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a tévhit honnan ered illetve miért népszerű még mindig, hogy a férfinek kell fizetni egy randin?

Figyelt kérdés
Én azt hittem, hogy az egyenlőség teljes körű, az anyagiakra is kiterjed és a felelősségvállalásban is megjelenik, óriási csalódás lenne azt látni, hogy a nők aljadék módon megspórolják a felelősséget és a kiadásokat, de közben egyenlőségért ordibálnak. 😱😱

2022. jún. 25. 13:09
 161/171 A kérdező kommentje:

Igazából akinél ezen múlik, hogy lesz-e második randi, azzal jobb is ha nem keressük többet egymást.

#160 Megnyugodhatsz, hogy vannak hozzám hasonló értékrendű emberek, akikkel NEM ezen fog múlni, de a kérdés még mindig nem rólam szól, kényszeresen viszed át személyeskedésbe a témát. Elég aljas dolog egy vitában.

2022. jún. 30. 23:39
 162/171 anonim ***** válasza:
100%

161

Akkor minek hisztizel?

2022. júl. 1. 08:03
 163/171 A kérdező kommentje:

Ez nem hisztizés, egyszerűen kíváncsi voltam, hogy sikerül-e racionális érveket felsorakoztatni amellett, hogy a férfi dolga fizetni az első randin.

Nem sikerült, úgyhogy én továbbléptem.

2022. júl. 1. 09:22
 164/171 anonim ***** válasza:
100%

163

Látom éppen, hogy mennyire továbbléptél. 😂🤣

2022. júl. 1. 10:18
 165/171 anonim ***** válasza:
21%
Amúgy azt írtad a kérdésben, hogy tévhit az hogy mindig a férfi fizet. Ez nem tévhit, a nők 99%-a elvárja, hogy a férfi fizessen.
2022. júl. 1. 12:44
 166/171 A kérdező kommentje:
Viszont miután a nőknek már azonos jogaik vannak és egyenlők a férfiakkal a társadalomban, ezért objektív nézőpontból, a kicsinyes egyéni érdekeket félretéve semmi nem indokolja többé, hogy a férfi fizessen. Ezért voltam kénytelen azt írni, hogy tévhit, mert amit nem lehet elfogadható érvekkel alátámasztani, az egy téves, tarthatatlan elképzelés.
2022. júl. 1. 13:40
 167/171 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy senki sem kötelez arra, hogy fizess? És ugye azt is tudod, hogy senki jogát sem veheted el ahhoz, ahogy azt várjon el, amit csak éppen akar.
2022. júl. 1. 15:27
 168/171 anonim ***** válasza:
100%

#166: Akkor ne fizess. Eddig sem volt kötelező fizetned. Tulajdonképpen mi rugózol ezen ennyit?

Mindenki azt képzel el, amit akar, mindenki azt vár el, amit akar, aztán vagy talál hozzá valakit, vagy nem.

2022. júl. 1. 15:55
 169/171 anonim ***** válasza:
100%

Azért rugózik rajta (ha egyáltalán igaz ez az egész), mert tudja, hogy hiába ragaszkodik a begyöpösödött nézeteihez, tudja, hogy így viszont nem lesz barátnő...

De belátni, hogy jó egy 1000es belefér első randin, ahhoz ugye a makacsságot félre kellene dobni.

Nem, egyszerűen nincs az a nő (remélem) aki leáll olyannal aki egy ezrest is sajnál.

2022. júl. 1. 17:15
 170/171 anonim ***** válasza:
100%

Ismeretsegi koromben 20-60 evig nem elvaras h a pasi fizessen... hanem konkretan eszukbe se jut a pasiknak egyaltalan felajanjak a felezest vagy h a no elso randin barmit is alljon.

Sot tovabbegyek sok esetben nem csak az elso hanem 2-3-4 randin is mindent a srac/pasi fizet.

Igy erzi jol magat!

Szoval nem olyan magy elvaras ez a nok reszerol. Ha felajanlod akkor a legtobb pasi kiakad es leszol megis mit gondolsz! Az az o dolga h fizessem!!!

2022. júl. 1. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!