Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a tévhit honnan ered illetve miért népszerű még mindig, hogy a férfinek kell fizetni egy randin?
Igazából akinél ezen múlik, hogy lesz-e második randi, azzal jobb is ha nem keressük többet egymást.
#160 Megnyugodhatsz, hogy vannak hozzám hasonló értékrendű emberek, akikkel NEM ezen fog múlni, de a kérdés még mindig nem rólam szól, kényszeresen viszed át személyeskedésbe a témát. Elég aljas dolog egy vitában.
Ez nem hisztizés, egyszerűen kíváncsi voltam, hogy sikerül-e racionális érveket felsorakoztatni amellett, hogy a férfi dolga fizetni az első randin.
Nem sikerült, úgyhogy én továbbléptem.
163
Látom éppen, hogy mennyire továbbléptél. 😂🤣
#166: Akkor ne fizess. Eddig sem volt kötelező fizetned. Tulajdonképpen mi rugózol ezen ennyit?
Mindenki azt képzel el, amit akar, mindenki azt vár el, amit akar, aztán vagy talál hozzá valakit, vagy nem.
Azért rugózik rajta (ha egyáltalán igaz ez az egész), mert tudja, hogy hiába ragaszkodik a begyöpösödött nézeteihez, tudja, hogy így viszont nem lesz barátnő...
De belátni, hogy jó egy 1000es belefér első randin, ahhoz ugye a makacsságot félre kellene dobni.
Nem, egyszerűen nincs az a nő (remélem) aki leáll olyannal aki egy ezrest is sajnál.
Ismeretsegi koromben 20-60 evig nem elvaras h a pasi fizessen... hanem konkretan eszukbe se jut a pasiknak egyaltalan felajanjak a felezest vagy h a no elso randin barmit is alljon.
Sot tovabbegyek sok esetben nem csak az elso hanem 2-3-4 randin is mindent a srac/pasi fizet.
Igy erzi jol magat!
Szoval nem olyan magy elvaras ez a nok reszerol. Ha felajanlod akkor a legtobb pasi kiakad es leszol megis mit gondolsz! Az az o dolga h fizessem!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!