Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a tévhit honnan ered illetve miért népszerű még mindig, hogy a férfinek kell fizetni egy randin?
De ez alapvetően rögtön kellemetlen, kvázi alárendelt pozícióba taszítja a nőt, mintha még ma is abban a világban élnénk, amikor anyagilag a nő ki van szolgáltatva a férfinak, és rászorul erre a felesleges színjátékra. Bennem leginkább ezért kelt ilyen furcsa ellenérzéseket ez az egész, amikor ki van jelölve, hogy ez bizony a férfi dolga. De az is hasonló, hogy még mindig elfogadott, hogy a kezdeményezés bizony a férfi dolga.. Nem tudom, a mai közgondolkodással és a trendekkel, miszerint elsősorban egyenrangú emberek vagyunk, és másodsorban férfiak és nők stb., ezek mintha szemben állnának.
Egyszerűen egészségesebb lenne, ha mindenki azt tenné, amit akar, és nem azon lamentálna állandóan, hogy tőlem férfiként vagy nőként mit vár el a társadalom. Erre akartam kilyukadni.
"kvázi alárendelt pozícióba taszítja a nőt,"
Egy kávé? :D
De most mit szeretnél még?
Várod, hogy valaki a neten egyet értsen veled? És? Mennyi az esély, hogy találsz nőt akinek ez oké?
Vagy nyugodtabban aludnál ha valaki azt mondaná, igen, sajnálj egy ezrest egy nőre?
Kellemetlen? Felesben fizetni nem kellemetlen?
Nem volt itt valami családi vagy nevelési problema? Hogy éltek a szüleid?
Kérdező! Nem bírod felfogni, hogy nem a nők kitartását, nem a férfiak kihasználását vagy az élősködést pártoljuk, csupán - veled ellentétben - nem látunk tragédiát egy egyszerű udvarissági gesztusban.
Ha nem akarsz udvarias lenni, a te dolgod. Szabad országban élünk, szabad tahónak lenni, csak utána ne tessék csodálkozni az eredményen.
A nácikártya pedig mindennek az alja.
#125 Igen, nyilván csak az nyert akármit, aki a végén b@szhat. Ez a te szinted, vergődj csak itt.
#126 " Felesben fizetni nem kellemetlen?"
Dehogy kellemetlen, ahogy mondtam, a kapcsolat kezdetén még teljesen egyensúlyban van a mérleg, nincs szükség erőltetett gesztusokra. Amennyiben a kapcsolat már tart valamerre, akkor már nyilván indokolttá és természetessé válnak a gesztusok, de egy félidegennel ez elég furcsa.
"Nem volt itt valami családi vagy nevelési problema? Hogy éltek a szüleid?"
Nem, aki megkérdőjelezi a káros konformista szokásokat, az nem lesz egyből szociopata.
#127 "Ha nem akarsz udvarias lenni, a te dolgod. "
Ez megint indokolatlan támadás. Millió egyéb módon lehetek ezen kívül udvarias, csak én nem feltétlenül férfiként akarok udvariaskodni, amit rögtön elvárnak, hanem emberként, amikor nekem jól esik és jónak látom.
"A nácikártya pedig mindennek az alja."
Ez sem sokkal jobb, amit 10 oldalon keresztül toltatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!