Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nő ezt válaszolja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő ezt válaszolja a randira akkor még van remény?

Figyelt kérdés
Kolléganőm,ismerkedünk még, hétvégén el akartam hívni, de nem hangsúlyoztam ki hogy randi, hanem csak egy kávéra. Azt mondta hogy menjünk máskor, hétvégére már van terve.Ez nekem furcsa mert előző nap még azt mondta hogy hétvégén pihen. Ezt én elutasításnak vettem, mert már sajnos sokat kaptam, önbizalmam szinte nullára csökkent. És tudom ha valaki valamit akar, bárhogy is, de talál rá időt. Én most eltávolodtam tőle, én biztos hogy mégegyszer nem kérdezem meg
2022. febr. 28. 08:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

'Ezt én elutasításnak vettem, mert már sajnos sokat kaptam, önbizalmam szinte nullára csökkent. (...) Én most eltávolodtam tőle, én biztos hogy mégegyszer nem kérdezem meg'

Ezzel amúgy csírájában megmérgezel majd bármilyen alakuló kapcsolatot bárkivel. Csak mondom.

2022. febr. 28. 09:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Gáz ezt inkább írásban megkérdezni? Könnyebben elviselem ha írásban utasít vissza, mintha a szemembe mondaná
2022. febr. 28. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Gáz igen. Egy férfi ne legyen gyáva!
2022. febr. 28. 19:46
 14/14 anonim ***** válasza:
12) ha nehezen viseled, hogy esetleg élőben utasítana el, akkor szavaim sincsenek, mennyire nem való neked az egész műfaj.
2022. márc. 1. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!