Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van remény?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen megismerkedtem egy lánnyal.Nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságába.Fél éves ismeretség után, elmondtam neki ,hogy én már többet érzek iránta szimpla barátságnál.Úgyhogy elhívtam randira. Azóta teljesen megváltozott a viselkedése. Nem keresi a társasságomat ,folyamatosan kerül.Próbáltam vele beszélni de szó nélkül elmegy mellettem.Írtam neki,telefonáltam semmi reakció.Ez kb 2 hete megy így.Nem tudom mit tegyek ,hogy szoba álljon velem.Ha nem is akar tőlem semmit ,egy határozott NEM még mindig jobban eset volna mint ez a helyzet amiben vagyunk.Szerintetek felejtsem el,vagy még reménykedjek,hátha csak idő kell neki?2020. jan. 12. 20:36
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem akar egy barátot elveszíteni azzal, hogy nemet mond. Friendzone-ba kerültél báttya.
2/7 anonim válasza:
Nem olvastam el, mivel a kérdésre a válasz az, hogy "sosincs remény", függetlenül attól miről van szó.
4/7 anonim válasza:
Kiestél még a barátzónából is. A csaj defektes, azért nem bír még egy nemet se mondani.
Talán ha vallomás nélkül hívod randira, a randin ha úgy alakul, ráértél volna.
5/7 anonim válasza:
Ezt eléggé elronottad. Sosem értettem ezt az első randi előtti vallomást. Előbb talizgatni kell, és nem randizni, megtudni mit akar tőled, megismerni és pár tali után úgyis látja mindkét fél, hogy mi a helyzet, bár valaki már második talit sem akar. Az egy dolog, hogy jól megvagytok együtt, de egy randi már egészen más. Egyébként az nem derült ki a kérdésedből, hogy randiztatok is vagy már a randi megemlítése után ingorálni kezdett? 2 dolog lehet a háttérben: 1. Nem akar megbántani, félti a barátságotokat. 2. Szimpi vagy neki, idővel talán el tudna képzelni veled többet is, de ő még messze nem tart ott, ahol te, ezért volt butaság ez a korai vallomás. Sajnos úgy látom ez már elúszott és a barátság sem lesz a régi. Bárhogy is, dedós dolog így viselkednie, főleg, hogy kollégák vagytok.
6/7 anonim válasza:
Az ilyen vallomásokkal lehet mindent elszúrni. Minek kell letámadni egy ilyennel? Sima randira hívás és kész. Aztán majd alakul.
Amúgy ha ilyen defektes, hogy egy nemet sem bír kinyögni, ne is bánd, hogy nem jött össze.
7/7 anonim válasza:
Tudom, bánt a dolog... de hagyd inkább. Nem éri meg emiatt bánkódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!