Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy lány 152846 kérdése:
Van még esélyem nála?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki nagyon tetszik nekem. Mivel eladó vagyok ezért ezt a fiút szinte napi rendszerességgel látom. Pár hónapja kezdődött minden ugyanis elkezdtünk szemezgetni. Volt,hogy azon kaptam, hogy engem néz. Majd eljutottunk oda,hogy bejelölt engem facebookon.Vártam és csak vártam de írni nem írt rám. Majd vettem a bátorságot és ráírtam én.Egész kedves volt és elég jól megértettük egymást. Majd egy két hétre rá meló után találkozgattunk sétáltunk naplementekor. Minden olyan volt mint a filmekben sokat nevettünk hülyéskedtünk. Majd arra a szintre léptünk,hogy ölelgettünk egymást kézen fogva jártunk és csókoloztunk. Én meg kérdeztem tőle,hogy tisztába legyünk egymással,hogy most akkor mi járunk e vagy mi ez. Ő azt kérdezte,hogy akkor melyik napot tekintsünk a kapcsolatunk kezdetének én az akkori napot mondtam. Majd teltek a napok mindig jött értem munka után jól elvoltunk stb. Utolsó talikor elmondtam neki hogy szeretem mondta hogy ő is de nem volt valami meggyőző majd úgy vitt haza,hogy nem szóltunk egymáshoz. Majd elköszönünk egymástól mondta vigyázzak magamra és megcsókolt. Pár óra múlva közölte velem facebookon,hogy neki ez nem megy nem akar komoly kapcsolatot,nem akarja lekötni még magát (ugyanis én lettem volna az első barátnője) teljesen összetörtem. Nem tudom miért gondolta meg magát ilyen hamar és azt sem értem miért nem közölte velem az elején annyi volt a kifogása,hogy nem tudta még mit akar...szóval nem tudom..nekem nagyon fontos lett..és nem akarom elvesziiteni és nagyon rossz minden nap találkozni vele...Lehet,hogy csak megijedt ettől vagy csak egy teszt voltam,hogy kipróbálja milyen is ez? Valaki segítsen pár tanáccsal ha tud előre is köszönöm! :(2018. okt. 26. 13:08
1/5 anonim válasza:
Túl nyomulós, túl tapadós voltál, és elriasztottad. Ezt már nem lehet visszahozni, engedd el. Ha meggondolja magát, úgyis keresni fog, ha nem, nem. De szerintem ez ennyi volt.
2/5 A kérdező kommentje:
Barátok se lehetünk? Amúgy meg azóta is mindig néz és probál a közelembe lenni ezért nem értem az egészet.
2018. okt. 26. 14:05
3/5 anonim válasza:
nem sok bolt van a környéken. valahol muszáj bevásárolnia.
4/5 anonim válasza:
Ne erőltesd ezt a maradjunk barátok témát, a magad érdekében. Csak magadat gyötörnéd vele. Jobb túllépni.
5/5 anonim válasza:
Esetleg közbejött a képbe egy másik nő, akit szeret és most szabaddá vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!