Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hóditsam meg? Lehet nála esélyem?
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy lány ès szeretnèm meghódítani őt de nem tudom hogyan ès mivel.
Azt se tudom bejövök e neki. Haverom szokott vele dumálgatni ès ő belátása szerint bejövök neki. Mondta neki a csaj nyiljak meg ès ő is meg fog. Fb bejelőltem vissza jelőlt lájkolgatja amit èpp közzè teszek hèbe hoba.
Amugy meg mind ketten lányok vagyunk.
2018. febr. 1. 09:57
1/1 anonim válasza:
Tini kategória! Szexualitás-leszbikusság. Ott több sikered lesz, azt mondom.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!