Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deríthetem ki, hogy van-e esélyem nála?
Adott egy lány, akit egy boltban ismertem meg 3 éve - eladóként dolgozik. Mind a mai napig köszönőviszonyban voltunk, aztán kb 1 éve (egy szakítás után) megjelöltem FB-n. Illedelmes nő révén visszaigazolt, de egyetlen betűt sem váltottunk. Ráadásul hosszú kapcsolatban volt, én pedig összejöttem mással. Aztán néhány hete arra figyeltem fel, hogy megváltozott a kapcsolati státusza, lekerültek a közös képek is. Amikor összefutok vele a boltba, mindig mosolyog rám és kedvesen érdeklődik, hogy mi van velem. (igen, elképzelhető, hogy udvarias csak) Viszont feltűnt, hogy egyre többet gondolok rá, direkt kerülőúton megyek csak azért, hogy benézzek a boltba alibiből venni valamit. Ma például rám nem jellemző módon azt találtam mondani, hogy szeretem a mosolyát, mert jobb kedvem lesz tőle. Tudom, hogy sokan bókolhatnak egy eladónak, azzal is tisztában vagyok, hogy nem kérdezhetek rá nyíltan, de mégsem tudom, hogy ugraszthatnám ki a nyulat a bokorból!
Hogyan deríthetem ki anélkül, hogy tolakodó ne legyek, illetve azért nagyon be se égessem magam? Nagyon tetszik a lány és nem igazán éreztem ilyet csak a több éven keresztül tartó párkapcsolatom alatt...
Valakinek van valami bölcs tanácsa, ötlete? Mit tegyek, hogy hívjam el randizni, vagy csak egyszerűen írjak rá?
Hol vannak az igazi férfiak? Mit kell szerencsétlenkedni?
Annyit kéne tenned, hogy megkérdezed, van-e kedve meginni egy kávét veled valamikor.
Ha igent mond, akkor kölcsönös az érdeklődés, ha húzza a száját, és kifogást keres, akkor nem.
Ennyi.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!