Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy deríthetem ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy deríthetem ki, hogy van-e esélyem nála?

Figyelt kérdés

Adott egy lány, akit egy boltban ismertem meg 3 éve - eladóként dolgozik. Mind a mai napig köszönőviszonyban voltunk, aztán kb 1 éve (egy szakítás után) megjelöltem FB-n. Illedelmes nő révén visszaigazolt, de egyetlen betűt sem váltottunk. Ráadásul hosszú kapcsolatban volt, én pedig összejöttem mással. Aztán néhány hete arra figyeltem fel, hogy megváltozott a kapcsolati státusza, lekerültek a közös képek is. Amikor összefutok vele a boltba, mindig mosolyog rám és kedvesen érdeklődik, hogy mi van velem. (igen, elképzelhető, hogy udvarias csak) Viszont feltűnt, hogy egyre többet gondolok rá, direkt kerülőúton megyek csak azért, hogy benézzek a boltba alibiből venni valamit. Ma például rám nem jellemző módon azt találtam mondani, hogy szeretem a mosolyát, mert jobb kedvem lesz tőle. Tudom, hogy sokan bókolhatnak egy eladónak, azzal is tisztában vagyok, hogy nem kérdezhetek rá nyíltan, de mégsem tudom, hogy ugraszthatnám ki a nyulat a bokorból!

Hogyan deríthetem ki anélkül, hogy tolakodó ne legyek, illetve azért nagyon be se égessem magam? Nagyon tetszik a lány és nem igazán éreztem ilyet csak a több éven keresztül tartó párkapcsolatom alatt...

Valakinek van valami bölcs tanácsa, ötlete? Mit tegyek, hogy hívjam el randizni, vagy csak egyszerűen írjak rá?

2017. ápr. 9. 02:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Derítsd ki, hogy van-e a boltnak hátsó, személyzeti kijárata, és várd ott "véletlenül", zárás után, vagy ha nincs olyan, akkor "fussatok össze" a bolt előtt, amikor munka után kijön. Ha a legkisebb jelét is látod annak, hogy nem bánja a találkozást, mondd el, hogy igazából nyomoztál utána, és megszervezted az összefutást. Értékelni fogja!
2017. ápr. 9. 03:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Hol vannak az igazi férfiak? Mit kell szerencsétlenkedni?

Annyit kéne tenned, hogy megkérdezed, van-e kedve meginni egy kávét veled valamikor.

Ha igent mond, akkor kölcsönös az érdeklődés, ha húzza a száját, és kifogást keres, akkor nem.

Ennyi.......

2017. ápr. 9. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!