Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleszerettem egy 28 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 28 éves férfibe, de nem tudom, hogy hogyan adjam tudtára. Lenne esélyem nála? 20L

Figyelt kérdés
A facebookot lefele tekergetve megláttam az egyik képét és rögtön bejött. Sose szoktam facebookon "felszedni" embereket. De ő nagyon megtetszett. És rájöttem, hogy ugyanabban a városban lakunk. Bulizni is néha el szokott járni a barátaival (facebook képek). De azóta akárhány buliba voltam, sose láttam. Hogyan kerülhetnék közelebb hozzá? Ha meglátnám az úton, mit tegyek, hogy vegyen észre, esetleg beszélgetést kezdeményezzen?
2017. febr. 22. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Beleszerettél pár kép alapján, aha. 20 éves vagy, de ez ilyen tini kategória jellegű kérdés.
2017. febr. 22. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem lehet beleszeretni par szelfibe meg bulizos kepekbe. Jelold be aztan lesz ami lesz.
2017. febr. 22. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen ne viccelj,a szomszédba is.Azért felnőtt párkapcsolatba tette mert a pasi 28.😊

Jelöld be próba cseresznye,de azért az elég durva h ez így megy.Felmegyek a fbra és szeretem.Tele van férfiakkal a FB ilyen alapon.

2017. febr. 22. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo, egy meztelencsiga ertelmi szintjen vagy.
2017. febr. 26. 10:51
 5/7 anonim válasza:

1. 20 éves létedre tini pi.c.s..aként viselkedsz

2. attól hogy képen tetszik, való életbe nem biztos hogy fog

3. ha már ki vagy éhezve egy jó kis kolbászra, írj privit ;)

2017. febr. 26. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Most miért kell leoltani azért, mert egy ilyen srác tetszik neki??

Az autisták alapból érzékenyebbek érzelmileg mint egy átlag ember és bizonyos nők számára ez vonzó is lehet bennük.

2017. febr. 26. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem ide szántam bocs.:) A #6-os voltam.
2017. febr. 26. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!