Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első látásra beleszerettem egy családos férfibe?
A srác 24, de már van felesége, akivel 7 éve együtt vannak, és gyerekük is van.
Előtte már képen is láttam a srácot, és már akkor is megállapítottam, hogy nagyon jól néz ki, és sosem szeretnék vele találkozni. Egyébként nekem is van már egy több éves kapcsolatom.
Pont a párom mutatott be minket egymásnak a sráccal, mivel ők barátok.
Váltottunk pár szót, mondta, hogy nagyon szép vagyok, de ennyi.
A párom mondta, meghívta őket hozzánk (feleségestől, babástól) egy hétvégére.
Sose szeretnék vele még egyszer találkozni, így sem megy ki a fejemből.
Most akkor hogy fogom elviselni, ha még 2 napot egy légtérben is kell lennem vele, és úgy kell tennem, mintha nem is tetszene?
Lehet nem szerettél bele, csak vonzalom van.
Annak meg ép ésszel ellen lehet állni, bár nehéz:-)
Tegnap te tetted ki ezt a kèrdést abban a formàban,hogy bunkòsàg volt-e beszòlnod a pasidnak,hogy ha àtjönnek,te képtelen vagy otthon maradni a csòka miatt? Ìgy utòlag erre vàlaszolva igen,oltàri bunkôsàg volt.
Ha te azt gondolod,hogy első làtàsra beleszerettél valakibe,akkor fogalmad sincs,mi az a szerelem és nem tudsz különbséget tenni vonzalom és szerelem között.
ez vonzalom, működött a kémia kettőtök között. Ennek ellen lehet állni, bár tény, hogy jobb, ha nem találkoztok.Én hasonló helyzetben elmondtam a férjemnek a szitut, és így megoldottuk, hogy ne találkozzam az illetővel.
De azt sem értem, hogy a házas pasi miért mondta neked, hogy nagyon szép vagy. Szerintem erre nem feltétlen volt szükség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!