Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasiba annyira beleszerettem hogy semmi es senki sem erdekel rajta kivul. Mindent megtennek azert hogy egyutt legyunk, mert nekem o az igazi . Hogy tudtam valakibe ennyire beleszeretni? Szerintetek most mi tevo legyek?
Figyelt kérdés
Allandoan csak o jar az eszemben, ha felkelek ra gondolok ha lefekszem megint ra gondolok,1 masodpercre sem tudom ot elfelejteni annak ellenere hogy semmi sem volt meg koztunk.2015. dec. 11. 09:11
1/11 anonim válasza:
Ez ugyanaz, aki:
"Félek hogy itthagy a baratom anelkul hogy tudná hogy barmit megtennek azert csak hogy maradjon itt. Tanacsokat irjatok, mit tegyek most?" - ?
2/11 anonim válasza:
még ha most hihetetlennek is tűnik, ez majd el fog múlni.
3/11 anonim válasza:
Inkább írd a német nyelvű dolgozatodat a futballhuligánokról.
4/11 A kérdező kommentje:
ahogy irtad ez szamomra hihetetlen,mert nemhiszem h ez valamikor elmulik
2015. dec. 11. 09:43
5/11 anonim válasza:
Ha mindketten függetlenek vagytok,és nincs akadálya,hogy együtt legyetek,akkor beszélj vele.
6/11 anonim válasza:
>Hogy tudtam valakibe ennyire beleszeretni?
Úgy, hogy nem ismered eléggé, és a nem ismert tulajdonságait kipótolod az ideális férfiképed tulajdonságaival. Jó esély van rá, hogy nem magát a srácot, hanem a saját ideális férfiképedet szereted benne. Ezt hívják vakszerelemnek, rajongásnak, angolul pedig "infatuation"-nek. GOndolkodj el azon, hogy valójában mennyire ismered és pontosan mik azok, amiket szeretsz benne.
Ha ez nem igaz, mert tényleg nagyon jól és bensőségesen ismered, akkor persze minden oké.
7/11 anonim válasza:
Jaj ez olyan meghato!
Orulok neki! :-D
9/11 anonim válasza:
ha ennyire beleszerettél, akkor menj oda hozzá, hogy beszélgess vele, szervezzetek közös programot, ismerjétek meg és szeressétek egymást!
10/11 Titusztitusz válasza:
Próbáld meg valahogy jelezni az illető felé a rajongásodat, és a szimpátiádat...Mielőtt bármi máson törnéd a fejedet, azért ezen a lépcsőfokon mindenképpen essél túl...Aztán nézd meg, hogy miként rreagál az illető a vonzalmad jeleire, és a továbbiakat ennek fényében próbáld megtervezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!