Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy pasiba annyira beleszerett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasiba annyira beleszerettem hogy semmi es senki sem erdekel rajta kivul. Mindent megtennek azert hogy egyutt legyunk, mert nekem o az igazi . Hogy tudtam valakibe ennyire beleszeretni? Szerintetek most mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
Allandoan csak o jar az eszemben, ha felkelek ra gondolok ha lefekszem megint ra gondolok,1 masodpercre sem tudom ot elfelejteni annak ellenere hogy semmi sem volt meg koztunk.

2015. dec. 11. 09:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

azt is vedd figyelembe, hogy a pasik gyakran nem, vagy kevésbé észlelik a jelzéseket és sokuk nem tudja megfelelően értelmezni őket, sok a nagyon határozatlan, félénk pasi is, úgyhogy attól még érdekelheted, hogy nem adja ennek jelét.

szerintem a legtöbb pasi egyáltalán nem bánja, ha egy lány kezdeményez, de azért jobb, ha nem egyszerűen letámadod az érzéseiddel, hanem csak lehetőséget teremtesz arra, hogy megismerkedjetek, ha magától nem lép, akkor te kezdeményezed, aztán remélhetőleg megy minden a maga útján és a legjobban alakul.

2015. dec. 14. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!